Ekte Glede m/von lynX (Berlin)

[Bilde]

Ekte Glede

Lørdag 8. desember fra kl. 22:00

Pi, Storgata 24

CC: 50,-

von lynX /BERLIN/ Live/DJ

Tetsuo /OSLO/ Live

Stöv /BERGEN/ Live

djLys /BERGEN/ DJ

Electro, house og italo (ordene kan kombineres på ulike måter hvis ønskelig) med euforiske glis. Inspirert av kattunger med hanekam og synthballonger i discoland. Alle er glade. Alle!

Tysk-italieneren von lynX kommer fra Berlin for å spille et italectro-sett av den typen som allerede har gjort ham til en populær husgjest på alt fra Dimuschi-partyene i Paris til de punka Lollipop-festene i Budapest og gitt ham talløse spillejobber på klubber som Maria am Ostbahnhof og Kit Kat i Berlin. Under navnene That’s og First Men On Pluto har han gitt ut plater på blant andre Bomb Boutique og vist seg som en dyktig produsent med en lett gjenkjennelig sound. Som del av duoen The Alibi Wives har han også laget electro i en mer minimal stil.

Umusikalsk fun fact: von lynX er mannen som oppfant ”/me”-kommandoen på IRC.

von lynX

That’s

The Alibi Wives

Tetsuo lager småvrengt electrohouse med islett av vokal og har gitt ut plater på både Beautycase, Betu og Electrobot. Han har varmet opp for blant andre Anthony Rother og Wolfgang Flur og spilt på klubber i alt fra Berlin til Paris til Kiev til Bergen.

Myspace

Stöv er en ung bergenser som produserer electrohouse og electropop med heftig trøkk. Trøkk! Utgivelsene inkluderer foreløpig bare remixer for Lorraine, Syme og Tetsuo, men sjekk knallåta «Heart Rate» på Myspace og du vil skjønne at Stöv er et navn som bare vil vokse i tiden fremover.

Myspace

djLys er en Bergens-DJ som ønsker å gjøre litt mer utav seg enn å bare stå rett opp og ned for å spille skiver. Derfor spinner han old school electro og house mikset med scratching, trommemaskiner og gitareffektpedaler Han er også del av Stövs livemannskap.

Myspace

Legg til ekstern kalender…