Verdens brukervennlighetsdag 2007

“Hva kan gjøres for å tilpasse helsetjenester bedre? Kan teknologi gi økt kvalitet og sikkerhet på helse og omsorg? Svaret får du servert sammen med tapas 8. november i Oslo.

Det er vanskelig for både pasienter og helsepersonell å navigere i informasjonsmengden som gjelder et individs helse og dermed livskvalitet. Behandling, trygd, helseforsikring, ernæring, resepter og medisinsk utstyr representerer potensielle kilder til forvirring, frustrasjon og fortvilelse.

Mange har tatt i bruk ny teknologi og metoder for å bedre kvalitet og tilgjengelighet innen helse- og omsorgtjenester i Norge. Felles for disse er at de tar utgangspunkt i sluttbrukerens situasjon og behov.

Torsdag 8. november 2007 kl 17.00 blir det mulig å se nærmere på noen av dem i Kantinen i Postgirobygget, Oslo

For tredje gang markeres Verdens brukervennlighetsdag i Norge. Dataforeningen/BITS står bak og gjentar fjorårets suksess med utstilling av brukervennlige produkter og tjenester. I tillegg kommer noen få utvalgte foredragsholdere.

Noen av utstillere du får møte er: DIPS, Healthcom, Kode Design, Norsk senter for telemedisin, POCMAP og Rikshospitalet.

Brukervennlighetsdagen i Oslo er en møteplass for alle som er interessert i gode brukeropplevelser – enten det er innen design av produkter, tjenester og verktøy, eller som brukere. Arrangementet er gratis for både utstillere og deltakere. Kvelden avsluttes med tapas og hygge."

Legg til ekstern kalender…