Feil forlag lanserer seg selv, boken Oi! av Silja Leifsdottir, og postkortserien Syden

De første utgivelsene på Feil forlag er flikkerboken Oi, av Silja Leifsdottir, postkortserien Syden, med bidrag fra Richard Øiestad, Mikaël Damstuen Brkic, Stine Midtsæter, Simen Engen Larsen og Maria Lyngstad Willassen, og plakaten “Pølsebildet” av Silja Leifsdottir.
Bildet har tidligere blitt vist på MTV, og har blitt brukt som invitasjon til 60-årsdag, men er opprinnelig en billedlig kommentar til dansk innvandrings- og integreringspolitikk. Endelig er bildet tilgjengelig som plakat!

Dj Vildensky og Dj Normal Love spiller opp til dans.

Det blir presentasjon av utgivelsene, utdeling av diplomer, fest, dans og moro. Dessuten kan du kjøpe bok, postkort og andre lekre ting fra forlaget. Inngang er gratis, men ta med cash til øl og bøker!

Feil forlag er et nyopprettet forlag som vil publisere prosjekter i brytningen mellom kunst og litteratur. Prosjekter som utfordrer konvensjoner med hensyn til uttrykk og sjanger, og som tør og får lov til å være selvstendige prosjekter. Slik vil Feil forlag senke terskelen for å se og oppleve kunst, litteratur, og alt som er imellom. Feil forlag er etablert av Kjersti Solbakken og Andreas Johannesen Delsett.

Legg til ekstern kalender…