SLIPPFEST!!! Now We've Got Members: Then is just another kind of now + Dj Hakkiplaton

Now We’ve Got Members: «Then is Just Another Kind of Now»

Now We’ve Got Members nye plate er en labyrint i lyd. Alle sangene inneholder en bit fra en annen sang på plata – en rytme, en melodi, en akkord, eller en bit av en tekst. Noen sanger har en skyggesang et annet sted på plata. Musikken er ubestemmelig fengende pop, med mengder av referanser: Balkanmusikk, etiopisk funk og gresk rebetika lurer i bakgrunnen. dEUS drikker te med Fairport Convention, og Steve Reich tar en dram med James Brown.

Denne plata handler om øyeblikket, den har tatt lang tid å lage, er innspilt på en gammel båndopptaker, og er merkelig nok NWGMs letteste og mest lyttervennlige plate så langt. Den forrige utgivelsen, «Tiny Disasters On/Off», fikk strålende kritikker i blant annet Aftenposten og groove.no. Plateselskapet Metronomicon Audio har fått masse oppmerksomhet for sin originalitet, og platecoveret er laget av de prisbelønte og ustoppelige designerne i Yokoland. «Then is Just Another Kind of Now» er en fantastisk plate som vil få mange til å sperre ørene opp for Now We’ve Got Members eksentriske og eklektiske lyd-univers.

Now We’ve Got Members er moderskipet i musikk-kollektivet Metronomicon Audio, og de andre prosjektene til medlemmene er mange og gode nok til å fylle en lang festival: Center of the Universe, Hanny, Koppen, Cyrano, Truls and the Trees, Magnus Moriarty™, Meta Forever, Lukestar, Samuel Jackson Five, tR-ond and the Suburban Savages, Kaospilot, My Midnight Creeps, Quarter Past, Balkansemblet og Salvatore. NWGM har eksistert siden 1998, spilt mengder av konserter, og får stadig flere medlemmer og lyttere.

Hør på noen nye sanger:
Half&half
The Shivers
Secret tune

Legg til ekstern kalender…