Melody Marshals

Konsert: Instrumentation
Martin Rinde: Lead Vocal, Guitar
Sveinung Giljebrekke: Guitar
Johannes Solhaug: Bass, vocal
Daniel V Rolfsnes: Keys
Olav Halvorsen: Drums

Melody Marshals er et rockeband som har markert seg som et av de nye lovende bandene fra Stavangers rockescene. Bandet har siden starten i 2002 dannet sitt eget, ekte og personlige uttrykk.

Melody Marshals er inspirert av flere ulike stilarter, men setter alltid den gode melodien høyest, gjerne med en bittersøt undertone.
Mange vil kanskje si at Melody Marshals er mollstemt, atmosfærisk og et alternativ rockeband.

Hos Melody Marshals kan en finne referanser til alt fra Muse, Placebo, Seigmen, Kashmir, The Low Frequency in Stereo, Popface, A-ha, Mew, The Smiths, Death Cab for Cutie, Velvet Underground og Radiohead.

Bandet har gjort en rekke konserter i Sør-Norge, og har opparbeidet seg en stadig voksende tilhengerskare. Dette bandets enorme tilstedeværelse på scenen har ført til at det går gjetord om bandets knallsterke konserter.

Det siste drøye halvåret har bandet imidlertid tatt en selvpålagt pause fra live-spilling for å skrive låter, og forberede studioinnspillinger.
Til nå har bandet spillt inn haugevis av demoer, og gitt ut en promotion-EP i 300 eks.

Bandet har også hatt flere låter listet på Stavanger Studentradio, som alle har hatt betydelig rotasjon i flere uker. Den siste på lista, “Black Cat”, omtales slik av studentradioen: “En ny knallsterk låt fra Stavangers indie-rock helter”.

Melody Marshals debutalbum kommer 15. oktober 2007, og første singel “Space Cobain” slippes i august.

Discography
2006- Promotion EP
Aug 2007- Single release “Space Cobain”
0kt 2007- Album release
Links
www.melodymarshals.com
www.myspace.com/melodymarshals

Legg til ekstern kalender…