DIPLO (US/HOLLATRONIX/MAD DECENT)

Juicy pres.: Diplo

Den alltid eksperimenterende og fornyende DJen og produsenten Diplo kommer ENDELIG til Oslo for å levere et uforglemmelig sett til alle musikkelskere! Ved å blande alt fra 80’s pop, electronica, Dirty South hip-hop og ikke minst Miami bass har Diplo skapt en helt ny og egen sound innen musikkverdenen. Diplo alias Diplodocus er kjent fra den grensesprengende duoen Hollertronix sammen med partner Low Budget (som gjestet Oslo i regi av Juicy tidligere i år) som sammen har gitt ut en haug fantastiske remikser siden 2003.

Diplo ble født i Mississippi, men vokste opp sør i Florida hos faren. Den lettere frustrete gutten rømte til Japan da han var lei av alt og alle, men dette skulle vise seg å bli et anderledes vendepunkt. Etter å ha sendt en demo fra Japan fikk Diplo uventet platekontrakt og flyttet til Philadelphia hvor han nå fikk ny inspirasjon. Dette førte til albumet “Florida” som kom ut på Big Dada Records. Ved siden av diverse jobber i Philadelphia startet Diplo og Low Budget opp klubbkveldene Hollertronix for å tjene til livets opphold ved siden av artistkarrieren. På disse kveldene oppstod en revolusjonerende sjanger-sjonglering innenfor “danse-musikk”, og resten er historie! I 2003 kåret New York Times Diplo og Low B sin “Never Scared” mixtape til et av årets beste album, og Diplo ble bl.a. kåret til årets DJ i Spun Magazine i 2005.

I senere tid har Diplo ved siden av DJingen vært svært aktiv med å produsere og remikse for artister som M.I.A., Bonde Do Role, TTC, Spank Rock, Amanda Blank, Kano, Roots Manuva, Claud Von Stroke og mange, mange flere. Diplo driver også sitt eget plateselskap Mad Decent Records.

Ved siden av Diplo feires også utgivelsen av Daft Punk “Alive 2007” denne kvelden på Blå! Fra klokken 23 spiller vi det feteste fra den nye live-skiva til Daft Punk, viser eksklusive videoer og deler ut masse giveaways!

Gled dere til en helt sinnsyk kveld med Juicy på Blå!

Flere linker:
http://maddecent.com/blog og
http://bms.daftalive.com

Legg til ekstern kalender…