Actionjazz vs. Sunshine Soundsystem: Kim Hiorthøy + MoHa!

Enda litt mer vann skal renne i Akerselva før Vulkan Scene står klar til å ta imot jazzfriks, hipsters og støyenstusiaster på daglig basis. Men det er vel ingen grunn til å surmule seg inn i det vinterhælvetet som puster oss i nakken om dagen. Så hva annet kan vi gjøre en å invitere til en heidundrandes fest for å runde av høstens Action Jazz. Denne kvelden blir en sjelden sjanse til å oppleve det som snurrer oppe i Kim Hiorthøys hode om dagen og ikke minst til å bli lamslått av drivet og presisjonen til de unge herrene i MoHa! Bak decksa finner du vår egen lille solstråle DJ Sunshine og vi har for anledningen forflytta oss til Nomaden. Splitte mine bramseil! Det her vil du ikke ha gått glipp av!



MoHa!
kl.22:00

De som har fulgt litt med på støyrock / støystøy / støy-electronica-scena de siste åra bør ha fått med seg navna Anders Hana og Morten Olsen. Disse to bråkmakerne har i lang tid, og i en rekke ulike konstellasjoner, rocka the noisehall både her i hovedstaden, i landet for øvrig og nedover på kontinentet. I denne sammenheng bør nevnes Ultralyd, improorkesteret Office-R (6) og ikke minst “rockealibiet” Noxagt. Et besøk på www.n-collective.com bør gi et lite overblikk over Hana og Olsens bedrifter så langt. Med den siste skiva “Norwegianism” som dukket opp på forsommeren dette året klarte MoHa!, som de to overnevnte ynder å kalle seg når de opererer som duo, til og med å høste godord i borgerpressa her til lands. MoHa! appellerer både til innbitte impro-geeksa og rocke-geeksa og vi gleder oss alle til å sammen gå opp i en høyere enhet denne kvelden.

Kim Hiorthøy

kl.00.00

Hiorthøy er en særegen kunstner enten han lager musikk eller designer bøker, platecover, hotellrom eller what not. Tidligere i høst stakk han av med Alarmprisen for beste elektronika-plate med året utgivelse “My last Day”. På plate er musikken preget av snedige beats, snål elektronika og finurlige samples, men live har uttrykket blitt mer og mer ravete og helt utrolig dansbart. Når Kim skrur på knottene (eller hva det er han gjør, kult er det ihvertfall) kommer det alltid fantastisk musikk ut av høytalerne. Sist vi så Kim gjørde han (sammen med Paal Nilssen-Love) om hele Sjøsida på Øya til en eneste stor elektronisk himmel. Vi gleder oss til Nomaden blir gjort om til et crazy-elektro-rave-party med høy drinkføring, brede glis og en hel del kreative moves på dansegulvet.

DJ Sunshine & DJ Konsertforeninga

Mellom slaga holder DJ Sunshine med venner booty’n varm og det er vel ikke helt usannsynlig at både gutta i MoHa og Hiorthøy selv slingerer seg i valsen både foran og bak spillerene til solskinnets søte toner. Billetter selges i døra fra klokka ni så vær tidlig ute.

Legg til ekstern kalender…