SLIPPFEST!!! Truls and the Trees: Ailanthus + Center of the Universe

Julenissen kommer tidlig i år!

I anledning utgivelsen av Truls and the Trees debutplate “Ailanthus” blir det konsert på Blå. Foruten debutanten spiller Center of the Universe (som er midt inne i en trilogi) og Metronomicon Soundsystem + DJ (b)ein(h)ar(d) spiller skiver.

Sjekk ut noen sanger på Metronomicon Audio’s hjemmeside eller på Truls’ sitt eget rom på verdensveven

Ut av den vakre og overgrodde skogen som kalles Oslomarka kommer Truls and the Trees med sin organiske og oppløftende indiepop. Bandet er det siste tilskuddet på det alltid ekspanderende familietreet til Metronomicon Audio-kollektivet.

Truls er skogens godlynte vokter. Han sørger for at trærne er sunne og vakre, men ikke nødvendigvis symmetriske og fintrimmede. Bladene, barnålene og konglene har alle forskjellig form og farge. Som takk for den gode skogvoktingen sørger trærne for å forme Truls sin gitarbaserte popmusikk med trekkspill, fele, bouzouki, saksofoner og synthesizere. Resultatet er et detaljert og jordnært lydbilde som gjør at lytteren sitter igjen med et ønske om å forlate vår klaustrofobiske urbaniserte verden og trekke mot skogene.

Debutplata til Truls and the Trees, “Ailanthus”, demonstrerer Truls sin forbløffende evne til å skrive enkle og fengende popmelodier som fester seg. Legg til en varm produksjon og en variert instrumentering, og du har en av årets desidert mest interessante og fornøyelige indiepop-plater.



Legg til ekstern kalender…