Utstilling: Eli Haugen Sandnes - ”The road is not the road; on returning to not knowing”

[Bilde]

Utstillingen varer fra 22. til 12. desember. Galleriet er åpent for publikum alle hverdager fra kl. 08.00-16.00.

Utstillingen er basert på et to ukers opphold i Open City. Den har en personlig innfallsvinkel, med private skisser, foto og tekst. Men også fakta og informasjon om byen, skolen og dens historie og filosofi.

Open City ble påbegynt tidlig på 70-tallet som et laboratorium for arkitekter, poeter, malere, skulptører og ingeniører fra Universidad de Catolica i Valparaiso, Chile. Valparaiso skolen ønsker å være en motvekt til de tradisjonelle arkitektskoler, hvor studentene blir opplært til å tenke økonomi, markedsrettet og standardisert, fremfor å fokusere på å skape gode rom basert på menneskelige behov. Samtidig forsøker skolen å belyse det moderne mennesket og dets forhold til historie og sted. En søken etter en autentisk identitet for det Latin Amerikanske mennesket i forholdet til verden.

Forskningsorienteringen i Valparaiso er et forsøk på å utvikle kultur i en sammenheng med rom gjennom et kreativt sinn fylt med poesi.

Utstillingen er også en presentasjon og en hyllest til chilensk kultur og natur.

Førsteskretær fra den chilenske ambassaden, Jorge Guzmán Gutiérrez, vil åpne utstillingen torsdag 22. november kl. 12:00.

Velkommen!

Legg til ekstern kalender…