tr-Ond and The Suburban Savages slipper plate!

tr-Ond and The Suburban Savages er:
TROND GJELLUM: trommer, perkusjon og vokal
THOMAS MEIDELL: gitar, klokkespill, theremin og snakking
ANDERS K. KRABBERØD: bassgitar og basspedaler
HANS PETTER ALFREDSEN: keyboards

Etter over et år med arbeid er endelig debutalbumet til tr-Ond and The Suburban Savages klart, og det hele lanseres med brask og bram på Amatøren med en gratis slippfest.

Artistnavnet tr-Ond har vært brukt før i anledning en solo CD-r med grunnlegger og primus batterista TROND GJELLUM utgitt i 2004, men tr-Ond and The Suburban Savages pr. i dag er et band.

Med to medlemmer fra PANZERPAPPA og et medlem fra THE SAMUEL JACKSON 5 og plateaktuelle NOW’VE GOT MEMBERS, er det vel mange som umiddelbart tenker sitt, men tr-Ond and The Suburban Savages er så mye, mye mer. En lytter har beskrevet musikken på følgende måte: It’s a sort of mishmash between Eno, Hollmer, Reich and post-rock with a twist. “Progressive” children’s music meeting electronica, minimalism and even some world music traces”. Med andre ord presenteres live og på skive et knippe låter som går på kryss og tvers av alle sjangre. Her pares nynnbare poplåter med progrockens kompleksitet, punkens energi, folkemusikkens umiddelbarhet og postrockens lydestetikk- og alt gjerne i samme låt!

At bandet har spilt i så forskjellige sammenhenger som på Blitz og en progrockfestival, skulle tale for en “crossover appeal” av de sjeldne.

Siden mai i år har bandet spilt åtte spillejobber og har allerede sikret seg rykte som et vellydende og underholdende ensemble. Møt opp, sikre deg skiva og få en god, og gratis, konsertopplevelse med et av undergrunnens vanskeligst klassifiserbare band!

For mer informasjon: www.myspace.com/the suburbansavages

Legg til ekstern kalender…