Mary me young

Mary me young spiller dritfin punkpop, kommer fra Trondheim og slipper ny EP før jul.
marymeyoung.com
myspace

DJ Anders og Kjartman spiller popmusikk før konserten.

Mary me youngs historie starta i 2002. Tre venninner med musikk i hjertet tok drømmen sin i egne hender, og bestemte seg for å starte band. Med lånte instrumenter og utstyr fra snille kompiser, og uten egentlig å kunne spille, fant de første famlende øvelsene sted i kjelleren til et menighetslokale i hjembyen Trondheim. Med ordtaket ”øvelse gjør mester” i hodet, ble det tilbrakt utallige timer med øvelse og atter øvelse.
Ballen begynte etter hvert å rulle for de tre trønderjentene. Timene i øvingslokalet hadde gitt resultater. På vokal, gitar, bass og trommer, og med egne låter i lomma, fikk publikum for første gang hilse på Mary me young da de debuterte live på UFFA i Trondheim, mars 2004. Og etter å ha spilt inn en demo samme vår, åpna det dører for bandet. De har en rekke konserter rundt om i Norges land på samvittigheten, sommeren 2005 var de en av 20 finalister i kampen om å få spille på Norwegian Underwood, de spilte på bl.a. Storås-festivalen, Oslo Jazzfestival og Øyafestivalen, der sistnevnte spillejobb ga dem hederlig omtale i en artikkel om norsk musikk hos amerikanske Pitchfork Media, og samme sommer ga de også ut en 7tommer i 100 eksemplarer, med tre spor og håndlaga cover. Og toppen av kransekaka ble satt da de vant prisen ”mest lovende band” under UT-Awards i Trondheim, januar 2006.
Det siste året har det vært stille rundt Mary me young. Etter mye spilling og oppmerksomhet i 2005, begynte de å forberede en ny innspilling, og sommeren 2006 gikk de i studio sammen med produsent Audun Storset fra The Lionheart Brothers. Etter hard jobbing og mye moro, var fem nye låter foreviget.
Og endelig er Mary me young tilbake. Med ”the Mary EP” som kommer ut vinteren 2007 er de mer klare enn noen gang til å vise verden musikken sin, og til å få mennesker til å smile. Dette er et eventyr uten slutt.

Legg til ekstern kalender…