*De Syv Dødssyndene Live - Norgesturne 2007*

Dødssyndene ”live” tar deg med på reisen til helvete, steg for steg. Deler som var særs vellykket, ting som gikk fryktelig galt og en del ting som aldri kunne vært vist på TV. Kristopher Schau og Øystein Karlsen gir deg sjansen til et innblikk i alt du måtte lure på om TV-serien, også spørsmål du måtte sitte med selv.
Det første programmet ble sett av 458 tusen mennesker, og hadde en markedsandel på nesten 50%. Samtidig har 18 000 mennesker skrevet under på oppropslister fra kristne organisasjoner for å få TV2 til å stanse serien. Annonsører har trukket seg fra programmet og andre har skodd seg på de som har trukket seg ved å by på nettopp den annonsørplassen. Man kan si hva man vil om religion, men det fører svært ofte til trøbbel. En ting er sikkert, dersom reglene fra de 7 dødssyndene virkelig er de som teller på dommens dag, så havner majoriteten av det norske folk i Helvete…dersom da helvete finnes. Og finnes det, vel da treffer du Kristopher Schau i den innerste ringen av infernoets sirkler, han har nemlig brutt dem alle

*De har i tillegg med seg norges mest renhårete rockeband Bart!

Norges mest renhårete rockeband.

Bart er en duo fra Bergen bestående av Jumbo Johnny og Don Pedro, to siamesiske tvillinger født av forskjellige mødre, men bundet sammen av en musikalsk navlestreng som transcenderer både takt og tone. Etter å ha spilt sammen i revolverorkesteret Tuco’s Lounge i mange år, oppdaget de plutselig en dag at de hadde grodd identiske barter. Dette kunne ikke være en tilfeldighet!
Derved ble Bart født, og det gikk ikke mange minutter på første øving før Jumbo og Don forsto at dette kjærlighetsbarnet var sterkt og livskraftig. Kombinasjonen av Jumbo’s tette, presise tromming og Don’s dype og feite bastardgitar var pur rock’n roll!

Bart sammenlignes gjerne med White Stripes. Det er antakeligvis fordi White Stripes, i likhet med Bart, består av pene mennesker i sin beste alder. Bortsett fra dét, og det faktum at Bart også er et rockeband med en minimalistisk besetning bestånde av kun trommer og gitar, er det ingen likhetstrekk. Musikalsk henter Bart inspirasjon fra ZZ Top, QOTSA og Jon Spencer Blues Explosion. Bart er et rockeband som dyrker det enkle og konsise; god rock med gode tekster.

Legg til ekstern kalender…