Upopulær 1 års bursdagsparty!!!

Til Deg
Fra W+M

Vi feirer alle dere herlige upopiser med et fantastisk party, uten dere hadde dette ikke gått, det finnes ikke mer trofaste klubbkidz enn Upopiser. Og det vil vi feire. Og vi driter i at vi må slave oss gjennom resten av livet for å ha råd til å kaste glans over Oslo for en kveld.

DJ Jerry Bouthier

DJ Jerry Bouthier resident dj på Boombox, London og Kitsune Club, Paris er en DJ som ikke burde trenge en introduksjon ?!!? Han er for tiden ute med sin remix Kitsune Boombox. Det samme gjelder Boombox, som er Londons beste klubbkveld ?!? Har en ikke hørt om Jerry Bouthier eller Boombox kan en sjekke ut www.dirtydirtydancing.com, magasinet ID, www.myspace.com/jerrybouthier eller www.myspace.com/familylondon.

BITCHEE BITCHEE YA YA YA

Vi vet svært lite om Bitchee Bitchee Ya Ya Ya. Identiteten deres har vært svært mystisk og hemmelig. Ifølge ryktene er de halvt Franske og Britiske, og bor tydeligvis i Paris. Men det tok ikke lang tid før de ble godt kjente på ulike blogs. Deres remixer har gjort dem kjent: : Office Boy for Bonde Do Role (Domino) og Junior for Poney Poney (produsert av Xavier de Rosnais aka ½ of Justice).

De lager også egen musikk som er tilgjengelig på (myspace.com/bbyayaya), og de er alltid 3 når de opptrer med sine eksplosive sanger. En miks mellom lo-fi, post-punk, vintage keyboards, hard bass og krystallklar vokal, samt en dose tyggegummipop.

Selv om bandet er ferskt på markedet så har de allerede blitt støttet av artister og DJs som: Soulwax, Digitalism, Erol Alkan, Brodinski, CSS, Bonde Do Role, Mr Flash, the Teenagers, Yuksek, Mixhell, Poney Poney, Benjamin Diamond…

Sangen Fuck Friend har blitt remixet av Brodinsky & Yuksek, Mixhell (aka Iggor Cavalera fra Sepultura !) og CSS. En Ep kommer ut på Kitsune i Oktober 2007, etterfulgt av en Ep nummer 2 rundt Desember.

REMIXES :
- Bonde Do Role / Office Boy (Domino)
- Bonde Do Role / Solta O Frango (Domino)
- Poney Poney / Junior
- Apache Beat / Tropics (S.L.U. / Playlouder / Beggars)
- Au Revoir Simone / The Bird Of Music (Moshi Moshi)
- Cazals / To Cut A Long Story Short (Kitsuné)
- The Whip / Sister Siam (Southern Fried)

KUNST AV TILYOUVOMIT!!!!!!

La oss gå ut med et BANG sammen, hipp hipp hurra!!!!

Dresskode: dress to impress….???

Legg til ekstern kalender…