Elizabeth Norberg-Schulz med KORK

Superlørdag 1. desember, Universitetets Aula, kl. 15.00: Elizabeth Norberg-Schulz sammen med KORK under ledelse av dirigent Juanjo Mena.

NB: KUN 100 billetter igjen! Kjøp på www.bilettservice.no

Program:
Richard Strauss:

Ich wollt’ ein Sträusslein bindne op 68 no 2
Morgen op 27 no 4
Wiengenlied op 41 no 1
Cäcilie op 27 no 2
Zueignung op 10 no 1
Johannes Brahms: Symfoni nr 3 op 90 F-dur

Internasjonal
Elizabeth Norberg-Schulz er Norges største internasjonale sanger. Hun har vært engasjert ved samtlige av Italias viktigste operahus. Hun har vært en flittig gjest ved scener som Metropolitan, Covent Garden, Opera Bastille, Wiener- og Bayerische Staatsoper.

Hun er oppvokst i Oslo og flyttet til Roma 15 år gammel. Hun begynte studiene hos Anne Brown i Oslo. Fra høsten 2006 er hun professor i sang ved Universitetet i Stavanger. I 2004 fikk hun St. Olavs Orden.

Dirigent Juanjo Mena
Han er en av Spanias mest interessante dirigenter i hans generasjon. Han er født i 1965 og studerte komposisjon med C. Bernaola og direksjon med Enrique Carcia Asensio og Sergiu Celibidache. I 1999 ble han sjefdirigent for Joven Orquesta de Euskalherria.

Mena har dirigert mange av de store orkestrene i Europa. Han har også jobbet sammen Truls Mørk. Siden 1999 har han vært dirigent og kunstnerisk leder for Orquesta Sinfonica de Bilbao.

Legg til ekstern kalender…