BOKLANSERINGSFEST; Fordervelsens lakeier

Tre menn og en bok:
Det nystertede uavhengige Krakiel Forlag inviterer til lansering av romanen Fordervelsens lakeier, som trekløveret som under kunstnernavnet Bobby Peruz har forfattet.

Fordervelsens lakeier er en rå, satirisk og energisk roman. Et våkent mareritt som forteller historien om menn som har stått midt i striden, og ikke lenger evner å gi til kjenne at mennesket innerst inne er godt. Fordervelsens lakeier er en nådeløs beretning om skruppelløse menn, bunnløs nedrighet og moralsk forfall. Romanen er humoristisk, genremessig utfordrende med et originalt, karikert persongalleri som vil sette sine spor.

Bobby Peruz er alter egoet til forfatterkollegiet P.A. Kjørstad, H. Tvinnereim og T. Tufte.
Etter Louis Mastersons død, har det norske folk på jakt etter god underholdningslitteratur blitt bombardert med mellomromaner og bedervet krim. Peruz ambisjon er å ta opp arven etter Morgan og fylle tomrommet etter Kane. En vårdag i 2005 tråkket de til for å gi verden en meningsfylt og utfordrende kioskroman. Fordervelsens lakeier ble skrevet i en fei, redigert aldri så lenge, og vil ta en evighet å glemme.

Legg til ekstern kalender…