Releaseparty for Gatas Parlaments gateplate 93 Til Infinity

Mange har trodd at vi har lagt ned Gatas Parlament fordi vi ble med i Samvirkelaget. Det kunne ikke vært mindre riktig. I 2008 fyller bandet vårt 15 år og vi slipper vårt tredje album på vårparten.

Men før det slipper vi altså gateplata 93 TIL INFINITY 13 desember – for å varme opp til neste år. Gateplata het opprinnelig Rusk, Rask og Remixer, og er på en måte en slags oppfølger til plata Bootlegs, B-sider & Bestiser som vi slapp før forrige album i 2004. Av flere forskjellige grunner bytta vi navn på plata. Den er nå klar og kan bestilles rett fra oss for hundre spenn pluss tolv kroner porto. (Den vil bli solgt i noen få butikker også, men ikke i vanlige platebutikker). Se trailern for skiva her:

<object type=“application/x-shockwave-flash” data=" blip.tv/scripts/flash/showp… width=“400” height=“330” allowfullscreen=“true” id="showplayer"><param name=“movie” value=" blip.tv/scripts/flash/showp… />

Det blir to releasefester 13. og 14. desember – torsdag 13. desember er det releaseparty på Spasibar med 20 år aldersgrense. Det kommer til å koste 50 spenn å komme inn – eller 100 kr med skiva inkludert.

Fredag 14. desember er det releaseparty uten aldersgrense på Sub Scene, sammen med julefesten til Rusfri Diil. Gratis inngang.

Du kan forhåndsbestille skiva nå fra

Legg til ekstern kalender…