SLIPPFEST!!! Center of the Universe: Simulacra + Dj Easy & DJ Zuzu


Slippfest for den “vanskelige ellevte-plata” til Center of the Universe: “Simulacra” C.O.U er igjen over i det elektroniske, med party-støy, albaner-breakbeats og orientalsk funk, sånn cirka midt mellom Ligeti og super mario, eller som en blanding av Mulatu Astatque og Deathprod. Vi har valgt å legge slippfesten til den dagen sola snur, og planeten Hercolubus skal også ligge ekstra nære jorda akkurat denne dagen. Center of the Universe stiller for anledningen med en utvidet besetning med Armageddon på trommer, Pil-Emil på synter, i tillegg til Sara Lena, Ergo og Sissyfus.

Hør:


Drawn inwards

Herculubus is Approaching

Mer lyd på hjemmesiden til Metronomicon Audio

Dette er plate nummer to i en trilogi med tid og rom som tema, som begynte med “Anachronisma” (2006\2056 alt etter som), og skal slutte med “Apokryfa” (2008\3173 year of our lady discord) Simulacra handler om feilplassering i rom. Om det ikke fantes rom ville hele universet være samlet i ett eneste punkt, pakket sammen som materien i et sort hull. Lyden er ekstremt konsentrert og med innhentede lyder fra akustiske instrumenter som kollideres ved høye hastigheter: Lydbildet er som et bekmørkt rom kun opplyst av sporadiske lyn. Støy og romklang fra ikke-euclidiske strukturer er strengt systematisert og komprimert til rytmer som forstørres og forminskes i størrelse, fra en partikkel til en hel galakse på et øyeblikk. I dette rom-løse rommet prøver musikken å høres ut som musikken fra den virkelige verden; som et tre som ligner en krumbøyd mann, som en drage man tror man ser i skyene, eller et ansikt i overflaten på en stein.

Dj Easy er også kjent som Easy og Easyfinger, mannen som kommer til å dra igang SKWEEE-feberen i norge, en mystisk dansbar elektronisk sjanger. Men det blir sikkert også litt Jungle, Breakbeats og blogstyle også.

Dj Zuzu spiller Elektro og kanskje litt hits fra Azerbaijan!

vel møtt!

Legg til ekstern kalender…