The Source: of Christmas i mistelteinens hjemby

The Source: of Christmas 2007 på Bakkenteigen kulturhus i Horten – mistelteinens hjemby

The Source; Trygve Seim, Øyvind Brække, Mats Eilertsen, Per Oddvar Johansen, og Asle Karstad, er stolte over atter, og for 12.gang, å kunne presentere

The Source: of Christmas – julen 2007. Fredag 14/12 og Lørdag 15/12.

Det er duket for en ny ekstravagant julefeiring innenfor det usedvanlige, hvor The Source og solister fra norske og alle andre himmelstrøk avdekker mistelteinens eksotiske myter og søker sammen i våre kjente og kjære julesanger, enten de besynges i beste crooner- stil med storbandtrøkk, som algirsk raï, som kinesisk opera, som cabaret-sang, eller rett og slett som The Source: of Christmas, med over 50 artister, musikere og dansere på en spektakulær scene i flere etager.

I navet av denne julemusikalske zodiak figurerer den velsmurte kvartetten The Source, koblet med dirigent og klaversolist Christian Eggen foran eminente Kongelig Norske Marines Musikkorps, Youssou N’Dours egyptiske “Cairo Orchestra” under ledelse av Fathy Salama og selvfølgelig et vell av overraskede gjesteartister. Blant årets øvrige gjester må nevnes sangerne Cheb Hocine (som bla turnerer klassikere som “Jallah-klang”, “Sjø og Land” og “På Låven Sitter Nissen”), sopranen Tora Augestad og fiolinisten, oudspilleren og professoren Dr Alfred Gamil. Men tro ikke at dette er de eneste julestjernene på desemberhimmelens blå firmament. For den snille vil sekken aldri tømmes…..

I år slippes dessuten cd’en “The Source: of Christmas – Live” fullspekket med liveopptak fra den overdådige og spektakulære jubileumskonserten i 2005.

Legg til ekstern kalender…