GTT: Vern av artsmangfold

Velkommen til foredrag om vern av artsmangfold tirsdag 11.desember kl 19.00 på Soria Moria på Torshov

Førstkommende tirsdag arrangerer Grønn Tenketank (GTT) foredrag om vern av artsmangfold, med påfølgende debatt og sosialt samvær.

Fordragsholder er Sigmund Hågvar, professor ved Institutt for naturforvaltning ved Universitetet for miljø- og biovitenskap.

Det vil være mulighet for kjøp av forfriskninger i baren.

Arrangementet er gratis, men ettersom vi betaler for leie av lokalet er vi takknemlige dersom de oppmøtte har mulighet til å bidra med 20 kr

Sted: Soria Moria på Torshov (andre etasje), Vogts gate 64, 0477 Oslo.
Trikk: 11, 12 og 13 til Torshov
Buss: 20 til Torshov

GTT er et nyoppstartet forum med fokus på konstruktiv meningsutveksling mellom enkeltmennesker og grupperinger som på ulike vis er knyttet opp mot grønne verdier, som miljøvern, helse, menneskerettigheter og rettferdig fordeling.

GTT har sitt utspring i Miljøpartiet De Grønne, men er en åpen arena for alle aktører, der det vektlegges dialog og felles utvikling fremfor promotering av partipolitikk. Vi vil skape en møteplass for aktører innen næringsliv, forskning, miljøvern, politikk og andre relevante områder.

“Først etter det siste treet er felt, først etter den siste elven har blitt forgiftet, først etter den siste fisken har blitt fanget, først da vil du innse at penger ikke er spiselige.” – Cree ordspråk.

Mvh
Grønn Tenketank

Legg til ekstern kalender…