BANGBANG

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

DJ Gymbag (OboyOboy, Larsen Auto)

DJ Marius (OboyOboy, Klubb Kompis)

Blå lørdag 15. desember 23.00-03.30 100,-

Utedeling av julegaver, gløgg og masse mer morro!

BANGBANG! består av DJ Gymbag og DJ Marius, de glade herremenn som ga oss Larsen Auto, Plastic Fantastic, Good vibes, Klubb Kompis, Solskinn Supermann, Sanasol og Stereo. Begge har også fartstid som faste DJer på OboyOboy (Parkteateret) og Klubb Soria Moria.

DJ Gymbag kommer fra klubbscenen i Bergen der han har underholdt byens natteranglere på steder som Cafe Opera og Miles Ahead. For ett års tid siden gikk han lei av det begredelige Bergensværet, fylte opp bilen med plater og la turen over Hardangervidda. Siden har han vært hyppig gjest i storstadens klubber på steder som Fru og Dattera til Hagen, Barongsai, Parkteateret, Livingroom, Nomaden, Stratos og Soria Moria.

DJ Marius har, i likhet med sin musikalske partner, lang fartstid og mang en forstuet danseankel på samvittigheten. Marius startet sin musikalske karriere i 1996 og har siden kunnet glede Oslos klubbentusiaster med sjelfulle rytmer på steder som Jazid, Headon, Skansen, Blå, Parkteateret og Soria Moria. De siste årene har Marius dessuten vært arrangør av sagnomsuste Klubb Kompis foruten å være fast DJ på OboyOboy (Parkteateret).

Gymbag & Marius har en spillestil som best kan beskrives som eklektisk, med andre ord alt som er moro og dansbart ut fra mottoet om at alt kan mikses! De to glade herrer har i mer enn ti år, på hver sin side av Finse, utfordret selv den mest ivrige sofasliter til å driste seg ut på dansegulvet og riste seg løs til alt fra brasiliansk funk til finsk disco. Nå slår de sine krefter sammen – og sammen er de dynamitt.

BANGBANG! står for en musikalsk cocktail av beats og boogie, soul og funk, RnB og hip hop, reggae og latin boogaloo, rock og house, electro og klubbjazz – kort fortalt, god dansemusikk, nytt og gammelt, innen de fleste genre.

BANGBANG! Oslo er søsterklubb av BANGBANG! Trondheim, en klubb startet av Snorre Seim (Butti 49), Thomas Brodda og Fred Fidel. Snorre Seim og Morten Vårskog står for visuelt konsept.

www.myspace.com/bangbangsound

www.blaaoslo.no

Legg til ekstern kalender…