Amatøren 10 år: NOW WE'VE GOT MEMBERS, WOLFGANG POP & KABELSCHNESE

Denne uka feirer Studenthuset Amatøren 10 år! Derfor blir det 5 dager med konserter, quiz og fest, og alt er gratis! (bortsett fra ølet, men det koster heller ikke mye…)

Dagens konsert:
Now We’ve Got Members er et band man aldri blir lei av, selv om de skulle spille konsert i stua di hver dag. Her er det balkanrock, bouzouki, progpop, allsang og trampeklapping. Mens føttene dine utfører en vill dans, kan hjernen din kose seg med låttekster om tid og rom og alt som ligger imellom. Bandet slapp i desember den kjempefine skiva ‘Then is just another kind of now’. Opp gjennom årene har de spilt på Amatøren utallige ganger og i like mange forskjellige former. Det er derfor egentlig selvsagt at de spiller opp til dans også i kveld.

Wolfgang Pop lager rock med innslag av fine sjangre som glam og pop. Dansbart, energisk catchy og av og til kitschy. Akkurat det man ønsker seg på en fredagkveld, med andre ord.

Om begge disse bandene har en fortid på Amatøren, så er det kanskje Kabelschnese som har spilt flest ganger. To ganger i året, under en del forskjellige navn. De varmer opp kvelden med et rykende impro-blues-rockesirkus fullt av overraskelser!


Om Amatøren
I januar 1998 åpnet en gruppe ildsjeler den gamle ‘Kroa på Sogn’ på nytt. Siden har det vært et fristed for studenter hvor det har blitt organsert konserter, debatt, quiz, filmklubb og mye mer. Alle band som spiller på jubileet har en viss tilknytning til huset, og noen har til og med tatt opp cd-ene sine her. For mer informasjon: se her

Legg til ekstern kalender…