Klubb pudding og Lonely Kamel på Dattera til Hagen 28. desember

Pressemelding 12.des 2007Klubb Puddings Juleklubbing+ Lonely Kamel 28. desember på Dattera til Hagen. For første gang på et år samles hele Usteady Crew – DJ Thomas Trøck, DJ Wiikend, DJ Melkeressan, DJ Metalv og DJ Fattern.

I fjor ble Klubb Pudding gjenforent for første gang på nesten tre år. Denne julehappeningen var så vellykket at det blir Klubb Puddings Juleklubbing i år også.

Med seg på lasset har Klubb Pudding stonerrockerne Lonley Kamel fra Oslo. Lonely Kamel har ørkenvind i håret der de cruiser highwayen med Black Sabbath påanlegget. For dere som var glade tilhørere på GArage 26 november vil det bli deilige nye låter på programmet.

Klubb Pudding ble startet opp vinteren 2002 på Dattera til Hagen. Intensjon var å være den mest musikalsk eklektiske klubben i Oslo, samt en bra fest. Dette lyktes.To år senere, våren 2004 var det slutt. Klubb Pudding holdt en fire dagersavskjedsturne i Oslo. Så ble det stille.- Etter hvert hadde folk lyst til å gjøre sine egne greier. Det er begrensa hvor lengeman kan holde på en ting uten å gå lei, medgir Ole Kristian Helland, også kjent somDJ Melkeressan.Siden den gang har medlemmene i Usteady Crew vært å finne bak platespillerne påalt som er av utesteder i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø. Vi nevner ifleng: Barongsai, Cafe con Bar, Dattera til Hagen, Concenso, Gloria Flames, Ny-lon,Südøst, Garage, Stratos, Blå, Fru Hagen, Mono, Nomaden, Bar Babylon mm.-

Usteady Crew er vel Norges mestspillende DJ-crew. Det skal bli gøy å samles igjen og lage liv, sier Alv Hågård Gustavsen, også kjent som DJ Metalv. 28. desember er det pån igjen.

Velkommen til en eklektisk men helhetlig musikalskaften, med alt fra blodjazz til metall på menyen. Forvent full fest og det værste av den beste musikken du ikke visste du likte.

For mer info kontakt:Thomas Truck: 454 76 733, Jonas Wiik: 932 82 218

Legg til ekstern kalender…