The Carburetors

carb_logo_white_purp

Soria Moria leverer en høylydt julegave i år.

The Carburetors kommer til Torshov 21. desember for å levere ett forrykende show. Dette er en unik mulighet til å få oppleve Norges desidert tøffeste rockeband på en såpass intim scene. The Carburetors er et velprofilert band signert på den norske undergrunnslabelen Face Front. Bandet består av medlemmer som alle har lang fartstid som musikere. Med to album, en rekke singler, tre musikkvideoer og en mengde turneer på samvittigheten har bandet slått seg opp som et av Norges beste Rock’n’Roll band.

Bandet har døpt sin egen sjanger ”Fast Forward Rock’n’Roll” (F.F.R.R), har eksistert siden 2001 og har blant annet fått til følgende: Figurert på VG-lista med sitt siste album ”Loud Enough to Raise the Dead”. Plata er gitt ut i Europa av det engelske distribusjonsselskapet ”Plastic Head”. Skiva har fått meget god respons i Europeisk media. Turnert tungt de siste 4 årene, blant annet i Norge, Spania, Tyskland og Russland. Bandets siste video ”Rock’n’Roll Forever” var den mest spilte videoen på ”Metal-Svisj” to uker på rad. Spilt på samtlige store scener i hele Norge (to ganger for et fullsatt Oslo Spektrum med Mötley Crüe og Deep Purple).

The Carburetors gir fortløpende ut vinyl og ga ut sin første LIVE plate på 12” 16. mai 2007.Jobber i disse dager med ny fullspiller med planlagt release våren 2008.

Legg til ekstern kalender…