YOGA FIRE på dattera til hagen

YOGA FIRE er det nye innfallet til gutta fra Klovner i kamp og Apollo.
Bandet spiller kamikazerock av værste sort og har akkurat kommet hjem fra turne og videoinspilling i LA.

De er et fryktet liveband som spiller med livet som innsats og publikum som samleiepartner i en gigantisk gangbang.

Anmeldelse fra Betong:
“Yoga Fire hamret løs med musikalske angrep på Betong. Publikum nøt rollen som fienden.

Herregud, for en sjuk stil. Yoga Fire er en kombo av corny outfits og rampeguttaktige sprell. Dansken, vokalisten i bandet, fremstår med sin utslåtte tann og synlige rumpesprekk som en Dennis fra helvete med nøkler til mammas pilleskuff. Med tekstlinjer som ”jeg er av kjøtt og blod, jeg vil at du skal slå meg” (mens han uforventet slår til gitarist Dr. S i haka mens Dr. S fekter tilbake med gitaren) og ”slå ungene dine, det hjelper!” splittet Dansken og co publikum i to. Det ville vært for mye å forvente at alle liker sadoanarkistiske tekster.

Oppvarming til kokepunktet

For de som ikke har fått det med seg består Yoga Fire av gamle Klovner i Kamp. Alis, Dr. S og Dansken har startet en ny og uforventet musikkariere som hemningsløse grøfterockere. På Betong slo Yoga Fire til med en nesten fullverdig konsert, og det var tydelig at de ikke så seg selv som noen ”oppvarming”. Publikum var godt mørnet da Samvirkelaget entret scenen.

Yoga Fire knuste instrumenter på scenen og hamret spiker for spiker i kista til norsk rock. Går du ikke ut fra en Yoga Fire-konsert uten et blått øye så er det god grunn til å kreve pengene tilbake."

- David Auby Johansen

Legg til ekstern kalender…