All Ears '08 - dag I

  • Art Directors
    Denne rykende trioen bestående av Guro Skumsnes Moe (kontrabass og vokal), Håvard Skaset (gitar) og Jacob Willersrud (trommer) har du sikkert hørt om allerede. I alle fall burde du det. Ung, norsk supertrio med lang merittliste.
  • Ab Baars/Ig Henneman
    Nederlandsk duo. Ab Baars på tenorsaksofon, klarinett og shakuhachi spiller bl.a. i Misha Mengelbergs ICP-orkester. Begge er bandledere og komponerer ved siden av å spille. Bratsjisten Ig Henneman har óg sin egen Henneman strykekvartett.
  • Lars Myrvoll, Ole Henrik Moe
    Lars Myrvoll: Moden mann av ung alder som via kunststudier og generell livserfaring ser på musikken gjennom andre brilleglass. Driver Enlightenment Records, er medarrangør av Safe As Milk, og leverer overraskende musikalske meldinger ved bruk av laptop eller gitar og vokal.

    Ole Henrik Moe: Fiolinist med få begrensninger, noe han har vist gjennom komposisjoner for bl.a. Arditti-kvartetten, improvisasjoner i ulike retninger, samspill med Motorpsycho og Åge Aleksandersen.
  • John Wiese

    Støymester fra Los Angeles. Kanskje den artisten sammen med Wolf Eyes som har markert seg sterkest på den nye amerikanske støyscenen. Wiese er hyperaktiv og har jobbet med artister som Sunn0))), Pain Jerk og Merzbow.
Legg til ekstern kalender…