Åpent forum presenterer Marianne Hurum

[Bilde]

Hello Lars I av Marianne Hurum


Marianne Hurum om egne arbeider, arbeidene til Dan Attoe, videoutstillingen That´s Rich! og gruppeutstillingen Forest Assembly.

Hun vil legge vekt på hvordan hun tematiserte og satt sammen utstillingene. Hun tenker på kuratorpraksisen som en utvidet research og kontekstualisering av sin egen kunstpraksis der motivasjon, produksjon og meningsdannelse har store likheter.

Vi kommer også til å bli presentert for den amerikanske maleren Dan Attoe. Attoe malte ett maleri hver dag mellom 1997 og 2004. Denne metoden tillot ham å la maleriske idéer vokse frem under arbeidet og resultatet ble en visuell analyse av å vokse opp i et macho skogvoktermiljø i Nord-Amerika.

Marianne Hurum er utdannet i Malmø, Chicago og Oslo. Hun jobber med foto, maleri og video.

[Bilde]

fra utstillingen Forest Assembly

[Bilde]

Hello Lars II av Marianne Hurum

[Bilde]

Dan Attoe: Accretion # 33 (That Big Ol´ Bitch of Time)


Program for kommende uker:

Uke 2/ 14. jan: Marianne Hurum & 17. jan 16.30 skulptursalen: Mass_Prod/Martino Marini

Uke 3/ 21. jan: Vibeke Tandberg


Åpent Forum er en serie med forelesninger, presentasjoner og samtaler med kunstnere initiert av Kunstakademiet i Oslo. Åpent Forum finner normalt sted hver mandag kl 19.00 i auditoriet i St. Olavsgt. 32, og er åpent for alle som er interessert, også utenfor Kunstakademiet.

For mer info om Åpent Forumprogrammet, send gjerne en mail til [email protected] for spørsmål eller ønske om å komme på emaillisten vår.

Vel møtt,

Tora Dalseng & Sverre Gullesen

Legg til ekstern kalender…