Åpent forum presenterer Ane Graff

Siden avgangsutstillingen ved Kunsthøgskolen i Bergen i 2004 har Ane Graff arbeidet med tegning i form av detaljerte naturalistiske landskapsscener og stilleben.

Motivmessig har hun interessert seg for alt fra vanitasmotiver til såkalte skogsstilleben, en sjanger av stilleben fra 1600-tallet der slanger og øgler opptrer som symboler for mørkets krefter, til mer vitenskapelig rettet motiver i sin siste utstilling ”Fall into Matter” på STANDARD.

Utgangspunktet for tegneprosjektet er en interesse for spennet mellom det faktiske og det fortolkende. Tegningene søker en uklar posisjon mellom en vitenskapelig gjengivelse av natur og en dramatisering/iscenesettelse av denne.


-—————————————-
Program for kommende uker:

Uke 1/ 7. jan: Ane Graff

Uke 2/ 14. jan: Marianne Hurum & 17. jan 16.30 skulptursalen: Mass_Prod/Martino Marini

Uke 3/ 21. jan: Vibeke Tandberg


Åpent Forum er en serie med forelesninger, presentasjoner og samtaler med kunstnere initiert av Kunstakademiet i Oslo. Åpent Forum finner normalt sted hver mandag kl 19.00 i auditoriet i St. Olavsgt. 32, og er åpent for alle som er interessert, også utenfor Kunstakademiet.

For mer info om Åpent Forumprogrammet, send gjerne en mail til [email protected] for spørsmål eller ønske om å komme på emaillisten vår.

Vel møtt,

Tora Dalseng & Sverre Gullesen

Legg til ekstern kalender…