Avlyst
Sunshine Sound System

DJ Sunshine

Releasefest på ny mikstape, Sunshine Sounds Vol VI.

Vi ønsker alle et hjertelig godt nytt musikalsk nyttår og sparker igang 2008 med en ny og etterspurt mikstape fra DJ Sunshine. Sunshine Sound System skal arrangeres en lørdag i måneden på Nomaden klubb i 2008.

2007 var året der Sunshine Sound System kvelden for første gang møtte motgang og måtte ta til takke med en nomadisk tilværelse, etter at vi gledelig fulgte Konsertforeninga Blå ut i det store intet ved årskiftet 2007. En spennede epoke lå bak oss. Takket være Parkteatret, fabelaktige The Villa og vår favoritt bule Nomaden har vi alikevel kunnet videreføre Sunshine Sound System kveldene.Vi startet året med storsatsning på Parkteatret med en fantatstisk Maurice Fulton bak spakene, Katrine Bølstad Kompani med dans og For Your Eyes Truly på det visuelle. Det var spektakulært, flott og ambisiøst, men det blei rett og slett for tøft økonomisk og vi klarte ikke fortsette med fredagene på Parkteatret. Vi beint tenna sammen og gikk back to basic. Færre gjester, og mere Sunshine og dermed fikk vi et minnerikt 2007 til tross for motgangene. Høydepunkter har inkludert gjster som Maurice Fulton. Cosmo, Domu, Dom Servini, Mad Mats og de gangene Sunshine har spilt aleine. Vi har også satt igang spesialist kvelder i samarbeid med DJ Cosmo og hennes Cosmodelica kveld.I 2007 hadde vi Space is The Place spesial og Psychedelic Session Vol I. Dette vidrefører vi i 2008.
DJ Sunshine var veldig takknemlig for reisestøtten hun fikk av Kulturdepartementet og dette muligjorde bla. spillejobber på noen av Londons beste klubbkevlder, som Future World Funk på Nottinghill Arts Club, Wah Wah Live på Cargo og Eugenesis på Favela Chic i London. I 2008 skal Sunshine spille mere I London, I mars spiller hun i New York, Chicago og det planlegges en turne i Canada til sommeren. Vi skal spre norsk og promotere norsk musikk i utlandet og dessuten promotere egne mikstapes og nytt materiale.

Planlagte gjester i 2008 inkluderer Russell Jones, Cosmo, Dom Servini og Domu, samt en Brownswood Recordings kveld, og forhåpentligvis nye og spennende gjester.

Legg til ekstern kalender…