Hed Kandi Lounge Release

Weekend Society holder deg varm i vinter!

Fredag 18. januar inviterer Weekend Society og HedKandi DEG til vinterens heteste begivenhet, releaseparty på Kandi Lounge.
DJ: Andy Warburton (UK), supp: Pistolpuma
Venue: Kokkos
Doors: 23.00
CC: 150,- Obs. KUN dørsalg!
ID: 20
D.Code: Stylish, sassy and dripping hot

Det er med stor stolthet og aldri så lite ærbødighet at vi har gleden av å invitere deg og dine peneste venner til en aften ledet av selveste Andy Warburton bak platespillerene. Det er Andy som har håndplukket låtene på Kandi Lounge og på Kokkos vil han fredag 18.januar presentere vinterens heteste og mest sexy house, for your ears only! Dette er musikk for den lekne og frekke og en kveld for deg som vet hva du vil ha og som ikke gir deg før du har fått det beste.

Weekend Society har de siste par årene etablert seg som en garantist for overdådig dekor, utsøkt glamour, fantastisk vakre mennesker, solbrun hud og dampende dansegulv krydret med musikkopplevelser i verdensklasse. I Kokkos’ intime lokaler vil du kunne lene deg tilbake i skinnsofaene mens du drikker champagne ved ditt eksklusive bord, eller du kan la Andy Warburton ta tankene dine til langt varmere og mer eksotiske strøk enn et vinterlig Oslo. For å toppe det hele vil lokalene være krydret med umiskjennelig Hed Kandi dekor signert verdensstjernen Jason Brooks. Eye Kandi!

Som alltid har Weekend Society deg og dine venners velvære som eneste fokus og denne kvelden garanterer vi en fest hetere og mer sexy enn alt annet i hele NordEuropa. Dette er releasepartyet du ikke vil gå glipp av!

Kandi Lounge, a night to remember and a night we will all wish that could last for ever

Legg til ekstern kalender…