Seksuell Empati vol.1 - Handlinger

På ungdomskolen pleide vi gutta å leke en lek med jentene. Jeg husker det ikke så godt, mest som i en slags rus. Vi var et par tre-fire gutter som grep tak i en av jentene og om hun begynte å sprelle eller slå, så var det ikke noe problem, vi bare slepte henne med oss inn på sløyden eller annet egnet rom hvor det ikke var noen andre. Hvordan jenta tok det vet jeg ikke, hun lo jo hele tiden liksom.

Som ungdom kan sex oppleves fremmed og nært på samme tid. Seksuell Empati vol. 1 – Handlinger forsøker å se på sex som mer enn bare den umiddelbare opphisselsen, og snarere som en form for mellommenneskelig kommunikasjon, en seksuell kommunikasjon. Det sentrale spørsmålet er hva som kan skje når begge ikke opplever leken på samme måte.

Flaatenbjørk kompani har produsert en forestilling preget av et sterkt personlig engasjement som tematiserer kropsspråk og mellommenneskelig kommunikasjon i en tid preget av en meget seksualisert medievirkelighet. Forestillingen er sammensatt av ulike genre, og fremstår som en slags blanding av stand-up, personlige fortellinger og tradisjonelt realistisk teater. Dette er fysisk, visuelt perfomanceteater som tar for seg seksuelle handlinger og det de velger å kalle «seksuell kommunikasjon».

Her finner du mer info om prosjektet

Her bestiller du billetter

Legg til ekstern kalender…