Rockettothesky // Huntsville // Lack // The Samuel Jackson Five

Fri resonans happening med noen av de mest profilerte navnene innenfor norsk impro, jazz, pop og post-rock i 2008. Rockettothesky, Huntsville, Lack og The Samuel Jackson Five holder konserter fra kl. 12-17. DJ Skarfar vil spille plater.

Henie Onstad Kunstsenter arrangerer denne happeningen i samarbeid med en av de mest spennende unge musikkfestivalene i Norge, nemlig Fri Resonans i Trondheim, som gikk av stabelen for første gang i 2005. Siden den gang har blant annet Jim Denley, Christian Wallumrød, Nils Henrik Asheim, Rockettothesky, Lasse Marhaug, og Dave Tronzo gjestet og Fri Resonans 2008 er satt til 13-15. november.

Happeningen vil være den første i en rekke med musikalske arrangementer på Henie Onstad Kunstsenter i 2008. Med denne satsingen vil billedkunst og musikk presenteres side om side ved. Musikkarrangementene vil derfor være gratis ved kjøp av museumsbillett. Mange av arrangementene vil også sammenfalle med åpninger av nye store utstillinger på huset og i anledning 3.feb vil man kunne se den store samtidsutstillingen Carnegie Art Award og Nils Aas retrospektiv i Sal Haaken på samme billett.

Ta med barn og venner og få musikk og gode utstillinger i ett.

Gratis ørepropper til de yngste og eldste!

PS! Innslipp og konsertstart er kl.12 punktlig.

Ta buss 151, Rykkinn fra Oslo Bussterminal eller Vika Atrium til Høvikodden. Avgang hvert 15. minutt.

For mer info www.hok.no // www.freeresonance.org //

<img src= “http://farm3.static.flickr.com/2180/2198307726_8cabace3d6.jpg?v=0”>

Legg til ekstern kalender…