Jokkes VERDILØSE MENN

- en mussikal bassert på Joachim Nielsens tekst og musikk. Libretto: Christopher Nielsen. Regissør: Anders T Andersen. Urpremiere på Torshovteatret 5. mars 2008.

Goggen sitter aleine hjemme, er selskapssjuk og konstaterer at gamle kompiser har fått seg jobb eller dame. Kleggen er imidlertid ledig, og dukker etterhvert opp med en six-pack med øl, med Knugern på slep, og med litt av en nyhet. Slik åpner “Jokkes Verdiløse menn”, Christopher Nielsens musikal hvor låtene til Joachim Nielsen flettes inn i historier om damer og dop, tigging og øl, døde venner og udødelig kameratskap. Stort lenger off Broadway går det neppe an å komme!

Fans av Christopher Nielsen vil kjenne igjen situasjoner, stemninger og karakterer både fra “Slipp Jimmy fri!”, tv-serien “To trøtte typer” og hans 21 tegneserie-album. Christophers bror Joachim Nielsen (1964-2000) var frontfigur i både Jokke & Valentinerne og seinere i Tourettes, og har etterlatt seg et særdeles fargerikt låtmateriale som kler både Christophers historie og Torshovteatrets scene usedvanlig godt.

Legg til ekstern kalender…