Sesongåpning!

Hanne Vatnøy har laget musikk siden hun var 11, og har sin faste plass ved pianoet. Hun liker å sjarmere lyttere med sine lekne sangtekster og tilstedeværelse, og leverer både tyngde og nærhet med smil og formidlingsiver. Hanne kan sammenlignes med Kate Bush og Anja Garbarek, men musikken er likevel så særegen at den er vanskelig å sette i bås. Den kan defineres som akustisk pop med elementer fra både jazz og musikal- sjangeren.

Me and my Piano

Sigurd Tenningen leser fra sin nye roman Gæa, utgitt på Biblioteket Gasspedal. ”Et drømmenes landskap som får en mer og mer konkret tilstedeværelse, en kriminalfortelling som oppstår mellom ordbokens «kabal» og «kårde», en topografisk undersøkelse av stedsnavnet Uqbar, og den årelange oppføringen av en euklidsk søylegang: Sigurd Tenningens Gæa kombinerer elegi og satire, komikk og regelkunst, intellekt og forestillingskraft på virtuost vis. Gæas fire fortellinger er preget av mytologi, historie og suggestive fremtidsscenarier, i en både stram og frittskrivende litterær form.

Elida Brenna Linge. Rommet.

Gaute Haugland stiller ut malerier, ”eit utvalg åtvaringar mot song (inkl. skrik og skrål) i privat og offentlig rom.”

poppy Gaute Haugland

Marek Gonda fra Slovakia spiller fløyter fra Slovakia, Balkan og Afrika, slovakisk sekkepipe, munnharpe, digeridoo og afrikans lamelofon. Marek Gonda også er medlem av gruppa Bezobratri fra Brno, Tsjekkia, og I tillegg til å spille lager han sine egne fløyter. ”Music is a matter of expresion and magic for me”

Dj: Torgeir fyller de musikalske tomrommene med jazz- og funkklasikkere fra seksti- og søttitallet

Legg til ekstern kalender…