SUPAFRESH presenterer: DJ SUJINHO (NY) på Living Room

DJ Sujinho ble offisielt norgesvenn da han gjestet Norge i desember i fjor og skapte fest som skjeldent er sett på Dattera til Hagen. Nå er han tilbake. Torsdag 6. mars skjer det, New Yorks mest annerkjente Baile Funk dj er igjen i hovedstaden, og for dere som ikke har skjønt det enda er dette den kvelden du ikke burde gå glipp av!!!

Denne gang er han hentet inn av Soulshock for å løfte taket på Livingroom og sørge for at du fnyser av at du har en jobb du burde vært på dagen etter.

I ekte Supafresh stil vil Suji skreddesy settet sitt og lover en herlig blanding av Baile funk, crunk, house og hip hop.



Sammen med DJ Cassiano har Suji under Nossa Musica-banneret tatt New York-klubbscenen med storm. Turntablelab.com har stemplet Sujinho som en ”NY veteran”, og ordet har spredd seg blant annet gjennom mixtapene I Love Baile Funk vol. 1 og 2.

Som sønn av en vestindisk trommeslager, og senere elev ved en katolsk skole hvor barn ble sett på som ”engler som kun skulle bli sett og hørt dersom de sang”, fikk Sujinho musikk inn med morsmelka. Sujinho har spilt bass siden han var 11, begynte å produsere som 17-åring, og befant seg for første gang bak platespillerne i 93’ som ung raver, og senere som et av medlemmene trip hop-gruppen Soulkid Allstars. I dag er han hektisk opptatt med å spillejobber på NYC-scenen, samt spillejobber i Houston, Detroit, Boston, Washington, Chicago, Toronto, Mexico og Barcelona. Og nå altså Oslo.

Tradisjonen tro blander han skamløst rock, house, hip hop, funk, country, baltimore, 80s og drum’n bass, og ramser opp Frankie Bones, Axl Rose, Richie Hawtin, Patron, Buju Banton, Etta James, Aston “Family Man” Barrett, Patron, Plaid, Two Live Crew, Jolt Cola, og “Negro Spirituals in general” som inspirasjonskilder.

Du er velkommen. Hjertlig velkommen.

For fullstendig bio, sjekk:

www.myspace.com/djsujinho
www.nossadesign.com

Legg til ekstern kalender…