THE JOINT - 1 YEAR ANNIVERSARY EDITION M/DJ J-SMOKE (US - THE ALLIES)

The Joint, eller rettere sagt gjenopstandelsen av The Joint på Rå, har nå fylt hip hop-klubben i Karl Johans gate som sild i tønne en lørdag i måneden i 1 år. Dette må jo feires!

Til å ta seg av denne biffen skulle egentlig DJ Neil Armstrong ha kommet, men da Jay-Z ønsket han som sin nye DJ (Neil skal USA og Canada rundt med Jay-Z og Mary J. Blige på “Heart Of The City Tour” de neste 2 månedene) måtte han utsette Norgesbesøket, men fortvil ikke! Istedenfor Neil kommer DJ J-Smoke fra New York som er en del av DJ-crewet The Allies sammen med DJ A-Trak (Kanye West og Fool’s Gold), DJ Craze (3x DMC World Champion) og DJ, nå superprodusent Develop (Lil Wayne, Juelz Santana, Young Jeezy, Jim Jones, Fabolous++) som har vunnet DMC World Team Championship flere ganger. Tilsammen har The Allies utrolige 14 DMC World Championship titler!

Etter han hadde vunnet alt han kunne av battles valgte DJ J-Smoke som mange andre å konsentrere seg om mixtapes og å spille på klubber. J-Smoke har spilt sammen med artister som Busta Rhymes, Ludacris, Nas, Jadakiss, Kanye West og Slick Rick, og er resident DJ på klubber i New York som bl.a. Lotus og Marquee. DJ J-Smoke blander sine utrolige DJ-ferdigheter av scratching og miksing med et unikt øre for hip-hop, r&b, soul og funk, noe som fører til at publikum kommer til å danse til krampa tar dem!

Juicy-gutta Chris Stallion og Patski Love er ekstra feststemte i jubileumssammenhenger, og innviterer alle venner av The Joint til ekstra feiring med Sizzurp (Jim Jones, Fabolous og Lil Wayne sin favorittdrikke) “on the house” mellom klokken 22 og 24! Så det lønner seg med andre ord å være tidlig ute denne kvelden!

Vil du ha en ekstra smooth kveld bestiller du et bord av [email protected] så kan du og dine kose dere maks!

Mer info om DJ J-Smoke og gratis nedlastning av en haug av hans mixtapes:

Legg til ekstern kalender…