Kvinnehistorisk natt: Plakater + Lyd + The Squares + Syster Sol

For tredje år på rad arrangerer vi Kvinnehistorisk natt hvor vi hyller våre kvinnelige helter i offentlighet. Dessuten blir desten ekstra bra fest i år. Etter plakatrunden blir det haraball på Hinsides med konserter av Lyd, The Squares og Syster Sol!

Denne kvelden håper vi at du vil være med å henge opp plakater av ei dame som på en eller annen måte inspirerer, motiverer eller betyr noe spesielt for deg. Dette kan være alt fra din bestemor, din yndlingsromanfigur, Simone de Beauvoir eller Mona Størseth. Når du kikker rundt deg i byen vil du fort merke at gatene er oppkalt etter menn, statuene forestiller menn og byrommet i likhet med resten av offentligheten er preget av menn. Når kvinnene ses i byen er det ofte som passive objekter på byens reklameflater.

Derfor feirer vi kvinnehistorisk natt igjen!


Foto: Tone

Dette gjøres på følgende måte: man lager en plakat som bare fantasien setter grenser for. Du kan tegne, male, kopiere, klippe og lime på det formatet du selv velger. Kopier deretter så mange plakater du ønsker. Møt opp på den blå steinen med plakater klokka 20:00 8. mai, så går vi sammen rundt i byen. Eller heng dem opp når det passer deg, i løpet av natta. Lurt å ta med tape eller tapetlim!

Etter plakatrunden samles vi på Hinsides, for en glimrende fest. Det begynner klokken 22:00.

Lyd


The Squares


Syster Sol

Har du spørsmål, eller trenger hjelp til kopiering eller plakatlaging, ta kontakt på: [email protected]


Foto: Torill Mortensen
Legg til ekstern kalender…