En fargerik aften

VELKOMMEN TIL EN FARGERIK AFTEN PÅ PRØVEROMMET!

Den 14. april finner det siste ordinære PrøveRommet i Teatergarasjens foajé og bar sted. Den 28. april vil vi feire at PrøveRommet fyller 10 år i 2008, og ta i bruk Teatergarasjens storsal. Dette arrangementet er også det siste i Teatergarasjen denne sesongen, og dermed også det siste før huset rives. Men, fortvil ikke, PrøveRommet vil fortsette å eksistere også etter at Teatergarasjen er revet.

Den 14. april byr PrøveRommet igjen på opplevelser og små doser kunst, programmet denne aftenen er:

** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** **

Isotop er et kunstnerdrevet atelierfelleskap i Nygårdagaten der utøverne arbeider innen grafikk, illustrasjon, maleri, foto, lyd og musikk, skulptur, keramikk og film. Atelieret har plass til 13 utøvere innen forskjellige disipliner. Drivkraften er å gi unge kunstnerer i Bergen et stabilt, sentralt og rimelig tilholdssted, og samtidig være en aktiv faktor på kunstscenen i byen. Denne gangen er vi 7 utstillere som viser et bredt utvalg arbeider innen de forskjellige disipliner Isotops kunstnere har å by på.

Utstillere:
Gunvor Rasmussen: foto,
Guro Gomo: “Abstracted Espionage” – show og installasjon,
Torje Sæbø: ”Aftermath” – mixed media – installasjon,
Geir Opdal: ”Dronepasseren”- tegning,
Tom Kosmo: grafikk,
Helene Aastveit: maleri,
Ivar Havåg Bergseth: skulptur

Spy Sisters

Johanne Birkeland Svendsen skal spille musikk hun har snekret selv.

Henrik Hedinge (www.Colab07.org, www.youtube.com/henriktv) En liten residens på Tou Scene har blivit till en mindre norsk performanceturné med performance på Podium i Oslo den 3. april, Tou scene 12. april och nu också en performance på Prøverommet den 14.april. Henrik Hedinge är en ung svensk performancekonstnär som under förra året arbetade med en rad performance projekt i Italien, Sverige och Estland samt i samspel med en rad länder i Latin Amerika. Han skapar performance arbeten där publiken delar aktivt, människor är hans huvudsakliga material i en form eller annan. Under kvällens performance har Henrik tänkt sig att skapa en tillfällig struktur med hjälp av den närvarande publiken. En Grotowskijinspirerad tillfällig situation med frukt, färg och folk.

”Green Grass” med Atonal (Natalia Wik og Tora de Zwart Rørholt) danser til musikk av Tom Waits.

DJ hele kvelden: DJ Panda fra Team Indieaften flyr solo. Med indie-pop-rock som utgangspunkt, blir det kjapt avstikkere til andre feelgood-genre

Legg til ekstern kalender…