45 -En omgang kortfilm program 16

PROGRAM #16 | 18.04 – 22.05 2008
HVER KVELD KL 17:40 (lør-søn 17:00)

Programmet varer i 45 minutter. Her kan man ta med kaffen inn i kinosalen og nyte en forrett før neste film skal fortæres! Eller man kan nøye seg med bare kortfilmene. Filmene viser vi helt gratis hver kveld i Klingenbergkjelleren.

En omgang kortfilm MENS DU STÅR UTENFOR
Regi: Nina Grünfeldt
Lengde: 9 min | Prod år 2002
To bestevenninner blir en dag uvenner. Lise er ikke lenger velkommen til Camillas bursdagsfest, og hun skriver et grusomt hatbrev for å hevne seg. Men det var ikke meningen at noen andre enn Camilla skulle lese det. Lise innser at hun må få tak i brevet før hele bursdagsselskapet ser det. En spennende, morsom og gjenkjennelig kortfilm som har mottatt priser og utmerkelser ved ulike festivaler.

EVIGHETENS CAMPINGPLASS
Regi: Runar Hodne
Lengde: 9 min | Prod år 2002
En varm sommerdag. Han reparerer vasken, hun står for samtalen. Basert på novellen "Rørtangen” av Øystein Lønn.

STØY OVENPÅ
Regi: Alexandra Ines Perez-Seoane
Lengde: 5 min | Prod år 2003
Et gammelt ektepar sliter med støy i etasjen ovenpå. Inkluderer også oppfølgerfilmen STØY OVENPÅ FOR SISTE GANG (1 min).

SANNHETENS ØYEBLIKK
Regi: Lisa Karlsson og Charlotte Thiis-Evensen
Lengde: 7 min | Prod år 2004
Astrid har hatt korketrekkere i 50 år. Etter at moren døde har hun bestemt seg for å klippe seg.

UANMELDT HOPPER
Regi: John Alfheim
Lengde: 10 min | Amanda i 2000 for beste kortfilm
Skihopping kan være morsomt, og inneholde mye mer enn man skulle tro, spesielt på film! I skinndress og helhjelm på stor motorsykkel ankommer hopperen skibakken. Han skal gjøre sitt første hopp, i kjærlighetens navn, utført i tråd med instuksjoner fra gamle storhoppere pr. telefon. Et meget fornøyelig ”enmannsshow”.

MARITA – EN SOMMERFUGGEL I VINTERLAND
Regi: Petter Jakobsen OK
Lengde: 4 min | Prod år 2007
Marita har flyttet fra Nord-Norge og sørover. Hun mener søringer er mer kalde og mindre lidenskapelige enn hun er vant til hjemmefra. Marita er ikke en spesielt sjenert person. En filmskaper begynner å lage et portrett av henne.

Legg til ekstern kalender…