Kennel Collective del 3 på Soria Moria: Nancy Drew, Ontz, xTet Project og Kristin Minde

Tredje og vårens siste Kennel-aften på Soria Moria tar deg med på en reise fra countryrock via elektronisk pop til ekperimentell impro. Det kan ikke bli annet enn vakkert!

Nancy Drew spiller rå countryrock og vakker melodiøs pop. Bandet serverer en fin balanse mellom eksplosiv energi, gode tekster, humor og feminin smartness preget av Nina Mortvedts karakteristiske dype og uttrykksfulle stemme, samt vakre koringer og røffetøffe gitarakkorder.





Ontz er et tospann bestående av Bjarne Chr. Gustavsen og Mai Elise Solberg.
Bjarne spiller på sine mange tangentinstrumenter, samt ett og annet strengeinstrument, mens Mai Elise synger og spiller elektroniske beats, og sammen utgjør de muligens det manglende leddet mellom beach boys og 2 Unlimited. Musikken er duoens bidrag til pop-verden, men har også en god tilførsel krydderier fra alle andre sjangre som og synes fristende å blande inn i det hele. Snart fyrer de opp en konsert nær deg, og ta gjerne med dine gamle glow sticks!





Kristin Minde synger hverdagspoesi sjelfullt og intenst med humor og melankoli og med enkel hverdagspoesi. ”Sangene mine er som små obsevasjoner fra hverdagen, de handler om alt fra den gamle mannen på kafeen til en solstråle på vinduskarmen.” Med sitt faste band tryller hun frem låter som får deg til å danse på veien hjem.
Hun spiller med musikerne Andreas Lønmo Knudsrød på trommer, Torkild Sannes Søby på bass, Håkon Sagen på gitar og Jonas Vemøy på trompet. Sammen med disse, har Kristin laget små musikalske drops som så langt har vekket begeistring der folk har fått smake.






xTet Project er et eksperimentelt band, som stort sett spiller komposisjoner av Lars H. Kurverud. Prosjektet ble satt i gang høsten 2004 og jobber jevnlig med ny musikk.
Bandet har i perioder meget variabel besetning, fra septett med walthorn, stemme og barytonsax men har en enkel basis i en trio med sax, bass og gitar. Nye gjester kan være med i bandet for bare en enkelt konsert, eller i lengre perioder. Musikken ligger i et grenseland mellom mange sjangere, og henter vel så gjerne elementer fra ikke-vestlig musikk som rock, fusion, klassisk musikk samt fra mange former innen jazzen.
Den komponerte musikken bandet spiller er skrevet og arrangert mye i skisseform, slik at musikerne i bandet står forholdsvis fritt til hvordan de vil gjøre komposisjonen. Improvisasjon er med andre ord en meget sentral del av dette prosjektets musikk.
Forvent vakker musikk, ofte meditativ, men med stygge elementer. Alt fra sart og stille, til irriterende og vondt.


Legg til ekstern kalender…