"Unnskyldninga 2008" Fru Hagen fyller 12 år!

Fru Hagen, et smålegendarisk utested i Oslo feirer det utenkelige, nemlig 12 års jubileum. Den anledningen har vi tenkt å benytte som unnskyldning til å ha en ordentlig fest. Vi setter i gang onsdag 30. April og feirer i hele 4 dager.
Vi har til og med ordnet utvidet uteservering Fredag 2. Mai og Lørdag 3. Mai hvor DJ Døgnvill vil spille digg musikk fra klokka 14:00 begge dager.

[Bilde]
Gymbag (foran) og Xerox (bak)

Onsdag 30. April fra 23:00

Gymbag med gjest Frank Xerox (Bergen)

Vår venn DJ Gymbag har fått ansvar til å sparke igang “Unnskyldninga 2008” og han gjør det med å hente inn en platerytter ved navn Frank Xerox.
Frank Xerox er en av Bergens og Norges mest erfarne DJer med en fartstid på over 18 år og spillejobber I inn- og utland.
Dj Gymbag aka Bjørn Inge Larsen, har siden begynnelsen av 90 tallet, vært en av de ledende aktørene og ildsjelene i den norske klubbscenen. Har under paraplyen Logic, siden 1993 arrangert en rekke suksessfulle dansearrangementer; i begynnelsen som houseparty’er og i den senere tid på etablerte klubber. Som Dj, er han ekstremt åpen musikkmessig, eneste begrensning han har er at det må være bra! Spiller mye sort dansbar musikk av ny og gammel dato som f. eks. soul, funk, hip hop, disco, rare grooves, broken beats og house. Begynte å spille plater i 1994, og har siden den tid hatt mange faste konsepter på forskjellige steder. Klubber Gymbag har hatt eller vært del av er BangBang, OboyOboy, Larsen Auto, Plastic Fantastic, It’s Electric og This is How på klubber som Blå, Parkteateret, Cafe Opera, Agora og Miles Ahead . Spiller regelmessig på steder som Parkteatret, Nomaden, Fru Hagen, Blå og Dattera til Hagen i Oslo og Café Sting i Stavanger. Spiller også på steder som Herbal i London, og Kerma og Club Bundolo i Helsinki.

[Bilde] [Bilde]
Admiral P (venstre) og Nuhhh (høyre)

Torsdag 1. Mai fra 23:00

DJ Nuhhh (Kidslovewax) + Admiral P (Vocal)

En annen gjenganger hos oss er DJ Nuhhh. Han har med seg ikveld MC Admiral P som sammen skal gjøre et flott liveshow.
DJ Nuhhh er landets mest erfarne utelivs dj i sjangerne hip hop og contemporary RnB. Med over tolv års erfaring som DJ i Oslosuteliv er det ikke uten grunn at han ble kåret til årets 7ende beste dj i Natt & Dags leseravstemning for landets beste dj i 2007.
Noe som gjør ham til landets mest likte Dj innen for sine sjangre. Neste plassering i samme sjanger var nummer 30 av hel 50 av norges mest populære djs. Erfaring, allsidighet og fleksibilitet gjør at han kan spille og
lage god stemning på nesten hvilket som helst event/arrangement i hvilken som helst by. Han har opptrådt på festivaler som Quart(6 år), Hove, Slottsfjell(4år), Øya(3år), Skral, Karlsøya, Granittfestivalen, Roskilde, Kappitel festivalen, Trøkk 16, Nu Musiq. Foruteom Oslo har han spilt i byer som Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Harstad, Bø, Fredrikstad, Ski, Lillehammer, Narvik.
I Oslo spiller han fast på klubber som Livingroom, Barongsai, Nomaden, Cosmo, Rå, Fru Hagen, The Villa og har stort sett spillt samtlige klubber i byen. Spennet er derfor stor i spillestil og klubber. Han har dessuten varmet opp for en rekke kjente artsiter som: Lil Wayne, Angie Stone, Musiq Soulchild, Fatih Evans, De La Soul, Method Man, Redman,The Game, The Roots, Slick Rick, Masta Ace, Gza(Wu Tang Clan), Fat Joe, Madcon, Naughty By Nature, Common og mange fler. I tilleggg har han spiltpå offisielle afterparties for artister som: Snoop Dogg, Justin Timerlake & Timberland,Fat Joe, Redman, Naughty By Nature, 50 Cent, Ludacris, Dipset, Akon. Som om ikke det var nok kan han skilte med en samlig på godt over 30.000 vinylplater noe som få om noen djs i norge kan matche. M.a.o denne kare vet hva han driver med.

[Bilde] [Bilde]
Gutta boys

Fredag 2. Mai fra 23:00 (Uteservering med DJ Døgnvill fra 14:00)

Luna Flicks: Label Kveld med Kango og Strangefruit

Fredag 2 mai spiller Strangefruit og Kango fra skivbolaget Luna Flicks på Fru Hagen.Etter stående ovasjoner i Bulgaria, Slovenia, Kroatia & Polen har de endelig dristet seg opp til Grünerløkka. Forvent jubalongballonger i alle fasonger og sortiment mens de nevnte herrer serverer musikalske cocktails som vil løfte feiringen til uante høyder.
For hva kan man si til et repertoar som spenner fra pønkete strupesang à la Velvet Underground
til hyggelig psychedelisk visesang som minner om Vidar Lønn Arnesen med bart, kledelig langt hår og en sigarett
kledelig i munnen mens han stønner ømt i øret ditt på fransk. Tja? Høres fint ut det her….
De blir regnet som mulige arvtakere av den norske tronen i enkelte utlandske tabloidmedier.
Spekulativt og godsinnet sier vi….

[Bilde]

Lørdag 3. Mai fra 23:00 (Uteservering med DJ Døgnvill fra 14:00)

Tony Anthun (DECKS/SCRATCH) + Richard Animashaun (SAX)

D´herrer Anthun og Animashaun er gjengangere på Fru Hagen og de spiller også i det hardtslående Drum´n´Bass bandet Future Prophecies. I kveld skal de gjøre et liveshow for oss men i stedet for hard Drum´n´Bass skal de gjøre en litt ”Housa Live Greie” ifølge gutta.
Tony Anthun har en lang karriere bak seg allerede. Han debuterte som dj på Åsbråten Ungdomsklubb på det glade 80 tallet. Tony spiller i drum´n´bass duoen Future Prophecies og har i løpet av årenes løp spilt over hele verden. Han spilte også i bandet Poetry sammen med Future Prophecies makker Richard Animashaun og John Pointdexter (mest kjent fra kremt… Cæsar Hotel). Tony sto også bak klubben Fritidsklubben på midten av 90 tallet og var en av gutta i Kjell Society. En av hans legendariske dj opptreden var under Kjell Society´s Battle of the Titans på Blå. Tony er av den gamle klassen og en racer til å scratche. En gang Battle dj, alltid Battle dj.
Richard Animashaun har i likhet med sin makker Tony Anthun en lang karriere bak seg allerede. Richardspiller i drum´n´bass duoen Future Prophecies og har i løpet av årenes løp spilt over hele verden. Han spilte også i bandet Poetry sammen med Future Prophecies makker Tony Anthun og John Pointdexter (mest kjent fra kremt… Cæsar Hotel). Richard er opprinnelig musiker men bestemte seg for en del år siden å ta opp platespilling. Vi kan vel trygt si at det var en smart ting. Som musiker så sitter ferdigheten ned til fingerspissene.

Legg til ekstern kalender…