The New Christs + Sonic Sub

Photobucket

Olalallashabbadou!! Herregud, The New Christs!!
Aussie legender som er så bra og betydningsfulle for fansen at det konserten har faktisk blitt til pga en fantastisk innstilling av 20-30 av byens rockere har sagt seg villig til å bidra økonomisk dersom denne konserten skulle gå i underskudd!! Dette kommer til å bli så bra ufattelig ufattelig bra og gå inn i minnebøkene over legendariske konserter!!!

The New Christ bildades 1984 av Rob Younger från legendariska bandet Radio Birdman, en av t.ex. The Hellacopters stora inspirationskällor. Det är inte vem som helst som ligger bakom att New Christ bildades, det började med att Iggy Pop behövde ett öppningsband på sin Australienturné, och frågade Mr Younger om han kunde sätta ihop något. Med hjälp av medlemmar från bland andra Lime Spiders och Radio Birdman bildade han så The New Christ. Turnén blev succé och bandet äntrade studion för att spela in de två singlarna ”Like A Curse” och ”Born Out Of Time”. Men fullängdaren tog tid på sig, först 1989 kom ”Distemper”, bandets biljett till Europa. På nittiotalet turnerade The New Christ i Australien tillsammans med band som Ramones, och i samma årtionde spelade Bill Gibson från Lemonheads gitarr i bandet.

Nu är The New Christs tillbaka. Som om året återigen var 1984, tack då kör vi.

The New Christs: We Got This !

Det skulle altså ta over et år fra denne skiva ble spilt inn til den omsider ble gitt ut, og fy svarte faen så deilig det er å vente når en skjønner hvor avsindig bra det man har ventet på er. Dette er altså den tredje fullengderen fra bandet som oppsto i ruinene av det grenseløst geniale bandet Radio Birdman. Vokalist Rob Younger skulle derimot vise seg å være vel så talentfull på egenhånd, og når da bandet hans klarer å levere varene så til de grader som de gjør på dette albumet, er det bare å legge seg på rygg og være lykkelig.

Dette er noe av den beste rocken du får høre på lenge. Det er tungt, dystert og massivt, men likevel forferdelig catchy, energi-innsprøytende og fandenivoldsk. Younger er i besittelse av noen låtskriverevner få andre kan hamle opp med og det er ikke mange i rocken som har samme evne til å alltid høres så forbanna udatert og korrekt som det denne mannen alltid gjør. Bare det å høre Stemmen snerre ut de sedvanlige bitre og såre meldingene er i seg selv nok til å kaste i seg utallige sixpacks med øl og
konkludere med at the New Christs fortsatt er et av de mest relevante og oppegående band vi har i dag.
-Egon Holstad

Support: Sonic Sub
www.myspace.com/thesonicsub

Billetter snart i forsalg i baren på Funhouse og hos Platebutikken Big Dipper
cc 150,-

Photobucket

Legg til ekstern kalender…