KARLSØY PRESTEGAARD konsert & slippfest!! Support: The Replaceable Heads






Det er duket for slippfest for Karlsøy Prestegaard sin reutgivelse av “Dyret (666)” og “Barn av lyset”. Disse to milepælene i nordnorsk rockehistorie er for første gang samlet på en CD av Smart Patrol Records. På høy tid da Karlsøy Prestegaards beskjedne diskografi hver for seg har gått under hammeren for blodpriser lenge. Endelig kan folk flest stifte bekjentskap med de levende legendene.



Karlsøy Prestegaard er et av de mest myteomspunnede bandene ut av nordnorge. Og ikke uten grunn. Historien bak dette bandet er mildt sagt enestående. Og med de siste års Karlsøyfestival har de befestet sin posisjon som en av de siste alternative bastionene nordpå. Med sin egenpatenterte formel av punk, new-wave og rock akkompagnert av sterke samfunnkritiske tekster på dialekt har de opparbeidet seg en trofast tilhengerskare over hele Norge. Karlsøy Prestegaard har ikke spilt i Oslo på fire år. Fredag den 13. juni er de tilbake og da gjør de en av sine svært få og eksklusive live-opptredener. Bandet har for første gang på lenge ei skive å by på. Det betyr fest og dans!



Selv om navnet skulle tilsi noe annet så er Karlsøy Prestegaard et religiøst og politisk uavhengig band – med en stadig voksende menighet.



Support for kvelden er The Replaceable Heads (tidl. Per Ivars Orkester)

Legg til ekstern kalender…