Plate AVLYST men Velkommen til "forlatt ved alteret" konsert med Children and corpse playing in the streets! (BigHeart har trekt seg pga uenigheter rundt design av cover...)

Du og dine nære og kjære er herved invitert til superkoselig “forlatt ved alteret-party” og konsert på SpasiBar 31 mai kl 20.00. Big Chief spiller låter før children and corpse går på kl 21.00. Det blir nydelig musikk og good vibes!
Så Kom og opplev vårens mest interessante indieband, Children and corpse playing in the streets! Og med seg har de sine gode venner The spirit of Linda McCartney og Big Chief.

Plateutgivelsen fikk vi i går meddelt at trekkes tilbake, da Big Heart ikke kunne tillate artisten å bruke egetdesignet cover likevel, noe som er veldig trist, spesielt for Big Heart.
Men vi står på krava og vår kunstneriske frihet og skive blir det, bare ikke ved hjelp av et sånt type regime.
Vi er ikke et band som lar seg styre av selskapet på den måten og vil ikke lenger bli forbundet med Big Heart og selskapets holdninger og respektløse oppførsel.
Men vi holder likevel konsert på Spasibar for gud og hvermann, og det blir god stemning og alle er hjertelig velkomne! Big Cheaf drar det hele igang kl 20, etterfulgt av children and corpse teamet:)

Image Hosted by ImageShack.us

Legg til ekstern kalender…