JUICY PRES.: DJ ROCTAKON (US) + PATSKI LOVE & CHRIS STALLION

Brødrene Juicy; Chris Stallion & Patski Love har bursdag,og da må det virkelig feires!!!

Juicy har derfor invitert DJ Roctakon, fra New York, kjent for mange fra Turntable Lab og plateselskapet Money Studies hvor han slapp den første av de smått legendariske “Money Lotion” EPene.
Andy Brown, som opprinnelig kommer fra Washington DC, jobbet som badevakt hele sommeren 1995 for å få råd til sine egne platespillere, og ved skolestart dette året ble DJ Roctakon født.
På slutten av 90-tallet var Roctakon mer opptatt av DJ-battles og scratching enn damer, noe som viste seg at han skulle få igjen for senere. 60 timer øving i uken førte til at han vant større og større konkurranser, og når han vant en haug med spenn i Kool Cigarettes DJ Battle brukte han pengene og flyttet til New York.
Roctakon påstår selv at han hele tiden visste at han kom til å ende opp i New York, og følte seg hjemme der fra dag 1 ettersom de respekterer talent. Etter kort tid ble Roctakon resident DJ på klubber som Bungalow 8, APT og Spa, og det viste seg raskt at det ikke var noe publikum han ikke kunne bevege!
I øyeblikket er den litt mystiske mannen resident DJ på Marquee, Tenjune, Cain og Oak 1 i New York, Mansion i Miami, er på tette besøk i Los Angeles og Las Vegas. Sist, men ikke minst, har DJ Roctakon, sammen med gærningen Unemployd Lloyd, det sinnsykt fete konseptet Big Fun på klubben 205 i det store eplet hver måned.
I anledning sin Rok Box turne i USA i fjor slapp DJ Roctakon mixtapen Rok Box som du kan laste ned lovlig og varme opp med så lenge her

IT’S GONNA BE A PARTY YA’LL!!!!!!

http://www.myspace.com/djroctakon

Legg til ekstern kalender…