POW POW & Sally Suicide @ MONO

Sally Suicide og POW POW deler scenen på Mono neste tirsdag. Sær rock møter glissen instrumental synthpop!!

Sally Suicide
Mars 2006, Sally Suicide blir booket til In The City i Manchester etter sin første spillejobb. Deres andre gig gir dem plass i Øya Festivalens Klubb-Program samme år.
På tre år har Sally Suicide opparbeidet seg et knallsterkt liverykte i Oslo, spilt rundt i de største byene i Norge, samt små turneer og spilt i England ved flere anledninger. Av i alt 800 band som spilte på In The City var Sally Suicide et av ti band som ble skrevet om i NME i etterkant av festivalen og folk som Phil Saxe (Factory Records/ITC Unsigned) og Seymour Stein (Sire Records) var blant de som fikk med det med seg..
I Mai 2007 ble Sounds Like Addiction 7” gitt ut på We Hate Records. Låtene Thurston Moore og Sounds Like Addiction ble playlistet på nasjonal tysk radio NDR, britiske Pulserated, Channel 303, Makedonia, Radio Nova og Radio Tango blant andre.
Sally Suicide har brukt det siste året på å jobbe med nytt materiale, spille konserter og å spille inn 4 låter til deres første Ep, mikset av Marcus Forsgren (The Lionheart Brothers).

POW POW:
Pow Pow er aktuelle med debutplata “Leaving Las Palmas” som til nå har høstet gode kritikker over alt i Norge. Bandet blir sammenlignet med Tortoise, Battles og Kåre and the cavemen, samtidig som de skaper sitt eget unike musikalske utrykk.
Bandet har spilt sammen i 4 år, og gigger ofte steder som BLÅ, MIR, Garage, Mono og senest john dee. Det går fortsatt rykter om releasekonserten som ble hold på BLÅ den 29. november, 2007, da gutta spilte for fult hus!
Pow Pow hviler ikke på laubærene og stiller med nytt materiale i tillegg til de søte sydhavsmelodiene fra “Leaving Las Palmas”!
De skaper garantert god stemning!

Pow Pow myspace
Sally Suicide myspace

Legg til ekstern kalender…