Renaissance: Sasha (+ Inkfish, Nils Noa & Vidar Kroken m.fl.)

RENAISSANCE
Vi har gleden av å invitere deg til Renaissance lørdag den 7. juni. Det er også med stor glede og stolthet vi denne kvelden kan presentere Sasha, en av verdens mest profilerte og respekterte DJ. Det hele vil finne sted på Latter på Aker Brygge. Her vil vi over tre avdelinger, utsmykket i kjent Renaissance-stil, gi deg en lang rekke nasjonale og internasjonale artister og DJs.

SASHA
Det finnes nok ingen DJ i verden det knyttes like store forventninger til som denne Waliseren. Sasha, eller Alexander Coe som han egentlig heter, har siden slutten av åttitallet vært en av de aller mest ettertraktede, sagnomsuste, og ikke minst omdiskuterte DJ verden har sett. Han har holdt seg relevant for flere generasjoner danseglad ungdom og anses også som en av pionerene når det kommer til å omfavne ny teknologi, da han i senere tid vært posterboy for såkalt digital DJing. Med sin egen spesialkonstruerte Maven DJ-mikser har han overbevist en hel verden av skeptikere at DJing kan være mer en to platespillere og en mikser.

Men det er ikke bare som DJ han har gjort seg bemerket. Ved siden av sine egne plateutgivelser har han remixet en imponerende lang rekke artister som blant annet Madonna, Depeche Mode, Pet Shop Boys og Simply Red. Han kan skilte med hele 16 albumutgivelser og i 1994 solgte han til gull med mix-CDen ”Renaissance – The Mix Collection” sammen med sin gode venn John Digweed. De to var også de første utenlandske DJene til å gjøre suksess i USA og utklasserte i samme åndedrag de aller største amerikanske jockeyene i både popularitet og berømmelse.

Les mer om Sasha på http://www.djsasha.com

Det noe helt spesielt som skjer når Sasha entrer scenen. Om det kommer av mange års erfaring og teknikk, et knivskarpt øre for gode låter eller ren og skjær magi vites ikke. Men det vi vet er at han har en helt egen evne til å trollbinde sitt publikum som er få er forunt.

Den 7. juni, på ”musikkens dag”, får altså du muligheten til å oppleve fenomenet Sasha utfolde seg på Renaissance.

Legg til ekstern kalender…