Peter Delaney (irl), Arlt. (fr), Thinguma*jigSaw!

Unikt og genialt fra Irland, uimotståelig og forførerisk fra Frankrike, utspekulert og udefinerbart fra Norge!

På herlige Torgerstuen i Åkerbergveien 50, får du oppleve disse herlighetene:

Peter Delaney er en av vår tids aller fineste låtskrivere, og serverer konserter som går rett i hjertet på publikum. Hans vokal og ukulele-spill utstråler godhet og troverdighet. Delaney har spilt i Norge en gang før, og de Oslo-borgerne som var så heldige å oppleve ham da snakker fortsatt om det. Det er ikke mulig å anbefale Peter Delaney sterkt nok!

Arlt. er en uimotståelig fantastisk duo fra Paris, bestående av Sing Sing og Eloïse. Arlt skaper forførerisk og sensuell fransk folk/pop-musikk, der Sing Sings ekstremt dype mannlige røst står i sterk kontrast til Eloïses sarte, fugleaktige, feminine vokal. Sammen fremstår de som en oppdatert versjon av Serge Gainsbourg og Jane Birkin. Duoen er et høyt respektert indie-fenomen i sitt hjemland, og dette er deres aller første konsert i Skandinavia.

ThingumajigSaw er en duo som har skapt sin egen sjanger, kalt “splatter-folk”. De fremfører sin musikk på banjo, sag, fløyte og vokal. Den under ett og et halvt år gamle duoen har spilt mer enn 150 konserter, og spilt i de viktigste byene i Europa. Duoen høyst originale live-opptredener har vunnet hjerter verden over, og duoen skal i sommer ut på en massiv turne som omfatter både USA og Europa.

ThingumajigSaw er stolte over å presentere slike ubestridelige genier som Arlt. og Delaney!

Videoer:

Peter Delaney spiller sin fantastiske “If you become impossible” på Whelan’s, Dublin


Arlt.’s musikkvideo for deres herlige låt “La Rouille”








ThingumajigSaw’s musikkvideo for deres cover av “Walking the Cow” (Daniel Johnston)

Legg til ekstern kalender…