HEARTBEAT

[Bilde]

HEARTBEAT

30 mai – 29 juni 2008

Vernissage: fredag 30 mai kl 19

OO47 Oslo har gleden av å presentere Masterutstillingen i kunst ved Kunstakademiet i Trondheim

Erica Eriksson, Cathrine Dahl, Ørjan Aas, Carolina Jonsson, Naoshi Okura , Magnus Martinsen og Are Blytt

En vegg av lysende farger kledd i røde, grønne og blå neonlys; en serie vakre og samtidig foruroligende portretter; støttenner i gips; et industrilandskap forvandlet gjennom drømmens logikk og en spiralgalakse satt sammen av trebiter og metall. Dette er noe av det som vises på Masterutstillingen i kunst ved Kunstakademiet i Trondheim.
Heartbeat presenterer syv masterstudenter i kunst på Trondheim Kunstmuseum. Utstillingens tittel henspeiler både på populærkulturelle referanser og hjertets symbolske betydning. Det kan ses på som en bløt metafor for kunst og kunstens rolle i samfunnet. Disse syv nye kunstnerne er nok allerede klar over at kunst er livsviktig, men de er også bevisst sin egen rolle i den virkeligheten de skal ut i. Kanskje er dette begynnelsen på en tid som setter nettopp kunstens kjerne, dens betydning og iboende kvaliteter på dagsorden igjen.

Masterstudiet i kunst er toårig og bygger på en treårig bachelorgrad. I masterprosjektet har studentene på en selvstendig og reflektert måte anvendt ulike kunstneriske metoder og teknikker i utviklingen av et større prosjekt.

Velkommen til åpning på 0047 Oslo den 30. mai kl 19

Kurator for årets masterutstilling er Marianne Zamecznik.

Kontaktpersoner
Marianne Zamecznik, kurator: 41 12 76 01 / [email protected]
Christel Sverre, MFA koordinator KIT: 97 53 18 16/ [email protected]

For mer informasjon om studentene og for å laste ned katalogen se:
www.kit.ntnu.no/mfa_08/inde…

Legg til ekstern kalender…