BLyG disKo - improv-sessions for dansere og musikere

*. Denne fredagen er det improv med dansere og musikere, og med publikum.

.
Være med?? Oppvarming og oppkobling 17:30-18:30. Vi finner ut av hva vi skal jobbe med ut fra hvem og hvor mange som er der og hva folk er interessert i. Jobber til 20:00 med det.

.
Se på?? Kom kl 20, da starter vi.

.
Legg igjen slipset hjemme.*

******************************************

Blyg Disko driver med to bittelitt forskjellige ting, så lett å bli forvirra, kanskje? Det er fordi det er Jazid Jazzklubb og Improv-lab som har slått seg sammen.

Fredager er det improv- sessions med dansere og musikere. Åpent for alle musikere og dansere og kanskje andre også, som er interessert i det her. Annenhver gang med og uten publikum. Det er veldig uhøytidelig, men konsentrert likevel. Hittil har vi bare holdt på uten publikum, og undersøkt forskjellige saker hver gang. Det har vært fint, men vi tenkte det også kunne være fint å være litt offentlige en gang i blant, så da prøver vi det. Vi har scenerommet på MS Innvik fra 17.30, varmer opp og tester ting. De gangene det kommer publikum åpner vi dørene 20.00.

Søndager har først og fremst konserter med ulike konstellasjoner og band, og med Blyg Archestra, som det fast innslag. Med Blyg Archestra ønsker vi å jobbe fram et større fri-improv-ensemble. Det vil ikke være et fast ensemble, men bygget på prinsippet om at man kommer når det passer seg! Tanken er også å kunne jobbe med forskjellige tilnærminger til improv i et stort ensemble! Og å invitere spennende personer som har jobba masse med nettopp dette. Vi har scenerommet på MS Innvik fra 17.00 og konsertstart 20.00. Man må ihvertfall være ferdig med å rigge og ha testa lyden sin om det trengs til kl 20.

blir konsert!søndag den 8

Så….

…du er herved invitert!!

JIPPI!

Legg til ekstern kalender…