KONGSVERRES SOMMERAVSLUTNING

For tredje år på rad arrangeres KongSverres sommeravslutning! Tradisjonen tro vil det bli servert neslesuppe av nesler fra kongens hage. Nytt album er under innspilling, og det hviskes blant neslevekstene om en urfremføring eller to. Ellers blir det gjenhør med slagere som «Synge mens vi slår», «Maries Fetter», «Liker du å gå i gatene» og «Ich höre Schönberg», elektrohiten fra Tomtomklubbernes samleplate. Alt fremført av et femmanns synthband. Myspace her!

Vi feirer altså at sommeren nærmer seg med en utekonsert på Spasibar! Du som skal tidlig på jobb dagen etter trenger ikke bekymre deg, vi må være stille kl 23 for da skal byen sove. Du som ikke skal tidlig opp dagen etter trenger ikke bekymre deg du heller, for Oslo er faktisk en storby. Du finner sikkert et sted som spiller techno hele tirsdagsnatta.

Husk at neslesuppa kan ta slutt, så ikke vær for sein! Jeg sier HYGGE, dere sier LI!

Vi sikter på konsertstart kl 2100, men det er det vel ingen som egentlig tror på lenger. Men kl 23 kommer bydelsoverlegen og skrur av strømmen. Blir det dårlig vær holdes konserten innendørs på Spasibar.

dørene åpner: ehh ingen dører?


Kong Sverre: synth/vokal/effekter –
Audun Beyer: gitar/vokal –
Bård Romstad: Keyboard/vokal –
Erik Holm: Trommer –
Hedda Fredly: Synthbass.
Nei det er ikke laptopelektronika tenk.
Legg til ekstern kalender…